spot_img
spot_imgspot_img
30.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

DOLIU PENTRU FANII “TÂNÃR si NELINISTIT”. Una dintre cele mai ÎNDRÃGITE VEDETE din serial A MURIT

- Advertisement -

A jucat din timp de 40 de ani în serialul “Tânãr si nelinistit” si a fost una dintre cele mai îndrãgite vedete ale productiei, însã acum a pãrãsit scena vietii.

Jeanne Cooper, actrita care o întruchipa pe simpatica, dar autoritara Katherine Chancellor, în serialul “Tânãr si nelinistit”, a murit la vârsta de 84 de ani, în resedinta ei din Los Angeles. Actrita suferea de o boalã gravã, care nu a fost dezvãluitã publicului si a fost internatã de mai multe ori în ultimele sãptãmâni.

Însã inevitabilul s-a produs, Jeanne încetând din viatã zilele trecute. Anuntul a fost fãcut de fiul ei, Corbin Bernsen.

“Mama a murit în aceastã dimineatã (miercuri dimineatã, n.r.), în timp ce dormea. A avut-o la cãpãtâi pe sora mea”, a scris Bernsen pe Facebook.

Jeanne Cooper a fost o actritã americanã, nãscutã în 1928, în California. A jucat în mai multe productii hollywoodiene, însã este cel ma bine cunoscutã pentru rolul din “Tânãr si nelinistit”, Katherine Chancellor, pentru care a fost distinsã cu un premiu Emmy.

Cooper si-a început cariera în anii 50, având roluri secundare cu adevãrate staruri ale epocii, precum actorii Maureen O’Hara, Glenn Ford, Tony Curtis sau Henry Fonda. Primul rol principal l-a avut în 1953, în filmul western, “Roscata din Wyoming”, unde a jucat-o pe Myra. A apãrut apoi în roluri mai mici în filmele “The Man from the Alamo”, “Over-Exposed”, “5 Steps to Danger”, “Rock All Night”, “House of Women”, “13 West Street”, “The Intruder”, “Black Zoo”, “The Glory Guys”, “Tony Rome”, “The Boston Strangler” si “Kansas City Bomber”. Între 1973 si 2013  a întruchipat-o pe Katherine, în popularul serial “Tânãr si nelinistit”.
Mai mult: DOLIU PENTRU FANII “TÂNÃR si NELINISTIT”. Una dintre cele mai ÎNDRÃGITE VEDETE din serial A MURIT – Vedete de la ei à Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.