spot_img
spot_imgspot_img
17.7 C
Vaslui
03-iun.-2024

O tânără din Iaşi se zbate între viaţă şi moarte după ce a băut clor

- Advertisement -

Autor: Alexandra Ciliac

O femeie în vârstă de 20 de ani din localitatea ieşeană Plugari, a încercat să se sinucidă consumând o cantitate însemnată de clor.

Conform cotidianului local Bună Ziua Iaşi, fata a fost găsită la scurt timp după ce ingerase clorul şi a fost transportată de urgenţă la spitalul Sf. Spiridon din Iaşi cu elicopterul SMURD.

„Elicopterul SMURD a intervenit in localitatea Plugari in vederea preluarii unei paciente de 20 de ani cu intoxicatie voluntara. Substanta coroziva pe care a consumat-o tanara a declansat o hemoragie digestiva superioara, motiv pentru care a fost directionata spre sectia de terapie intensiva. Pacinta se afla in coma, iar sansele de supravietuire sunt minime”, a precizat conf. dr. Diana Cimpoesu, director medical al Spitalului Sf. Spiridon Iaşi pentru Bună Ziua Iaşi.

Gestul fetei i-a luat pe membrii familiei prin surprindere. Ea nu părea să se confrunte cu vreo problemă. Medicii sunt rezervati in ceea ce priveste prognosticul, iar tanara este mentinuta in viata doar cu ajutorul aparatelor.

Citiţi mai mult: O tânără din Iaşi se zbate între viaţă şi moarte după ce a băut clor – Din ţară > EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.