spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Se naste o nouã emisiune: «Detinutii au talent»

- Advertisement -

Puscãriasii de la Penitenciarul Baia Mare au deja o televiziune internã, un post de radio la care fac dedicatii si o revistã, asa cã acum lucreazã sã îsi facã si propria emisiune, care se va numi “Detinutii au talent”.

Postul de televiziune si radio Puls TV, care functioneazã în interiorul penitenciarului, sunt folosite de detinuti pentru a-si face dedicatii sau chiar pentru a realiza interviuri cu nou-veniti si cu veterani.

Echipa de “jurnalisti” este formatã din douã persoane, atent supravegheate de personalul închisorii. Pentru cã au considerat cã au acumulat destulã experientã în audio-vizual, detinutii s-au gândit sã dea lovitura cu o nouã productie: emisiunea “Detinutii au talent”.

Ar putea începe în luna iunie

“Avem interviuri cu diferite persoane. Una dintre teme este «De la hobby la carierã », la care sunt atasate scurte documentare despre posibile cariere. Un concurs de bancuri a fost prezentat si a iesit destul de haios, iar acum urmeazã sã facem o emisiune «Detinutii au talent ». Sã vedem, poate va începe în luna iunie”, a declarat Marius Coldea, unul dintre responsabilii de radio si TV.

Inspiratã din show-ul de succes difuzat de PRO TV, productia ar trebui sã îi promoveze pe puscãriasii care au talente deosebite. Toatã lumea pare încântatã de idee, mai ales cã persoanele încarcerate la Baia Mare s-au obisnuit sã fie la curent cu tot ce se întâmplã în penitenciar.

“Îmi place cã putem face dedicatii muzicale si cã suntem anuntati la televizor care dintre noi intrã în comisia de eliberare sau creditele pe care le primim când participãm la un concurs”, a mãrturisit Lucian, unul dintre bãrbatii privati de libertate.
Mai mult: Se naste o nouã emisiune: «Detinutii au talent» – Stiri interne à Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.