spot_img
spot_imgspot_img
27.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Autocar ars la Haret sub ochii celor 27 de pasageri

- Advertisement -

Şoferul care efectua curse pe relaţia Comăneşti – Oneşti – Bucureşti a încercat să stingă focul cu extinctorul, dar totul a fost în zadar.Nici pompierii nu au putut salva mare lucru

Un autocar a fost cuprins de flăcări marţi după-amiază în localitatea Haret.  Focul a cuprins autocarul care efectua curse pe relaţia Comăneşti – Bucureşti. În momentul izbucnirii incendiului, în autocar se aflau 27 de pasageri. Toţi au reuşit să coboare la timp şi au asistat cum autocarul arde în totalitate. În acest timp, şoferul autocarului a încercat să facă ceva, dar totul a fost în zadar. Extinctorul pe care-l avea în dotare nu a făcut faţă flăcărilor imense. Călătorii nu au putut salva în totalitate bagajele aflate în autocar. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri de la Staţia Panciu, dar şi de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mărăşeşti. “În momentul în care am fost anunţaţi de producerea incendiului, ne-am deplasat la faţa locului cu trei echipaje. În momentul ajungerii la faţa locului focul cuprinsese întreg autocarul. Şoferul a oprit în momentul în care a observat ieşind fum. Acesta a încercat să intervină cu mijloacele de primă intervenţie din dotare. Autocarul a ars în întregime. De asemenea, au fost disturse bagajele a cinci călători. Focul a mistuit şi documentele autocarului. Flăcările au izbucnit de la un scurtcircuit electric”, ne-a spus lt. Cristina Duţă, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Autocarul era înmatriculat în judeţul Constanţa şi aparţinea firmei Simpatrans Mangalia. Mulţi conducători auto aflaţi în tranzit au oprit în momentul în care au văzut flăcările, dar nimeni nu a putut interveni. Din primele verificări se pare că focul a izbucnit de la instalaţia electrică a autocarului. La faţa locului au ajuns şi poliţiştii vranceni care fac cercetări în acest caz. (Dan CHIRIAC)

Citiţi în  ataşament Buletinul Informativ al ISU Vrancea referitor la accident

Galerie Foto-ISU Vrancea


07.05.2013-ora 16,00:Autocar ars în totalitate la Haret

Un autocar a fost cuprins de flăcări în această după-amiază, la Haret.  Focul a cuprins autocarul care efectua curse pe relaţia Comăneşti – Bucureşti.

În momentul izbucnitii incendiului, în autocar se aflau 27 de pasageri. Toţi au reuşit să coboare la timp şi au asistat cum autocarul arde în totalitate. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri de la Staţia Panciu, dar şi de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mărăşeşti.

ziaruldevrancea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.