spot_img
spot_imgspot_img
29.1 C
Vaslui
03-iun.-2024

Presa o dă pe românca Iulia Vântur drept iubita actorului Salman Khan

- Advertisement -

Presa din India fierbe zilele acestea, deoarece cel mai iubit actor de la Bollywood, Salman Khan, si-a fãcut aparitia zilele trecute în compania unei blonde, despre care jurnalistii sustin cã ar fi chiar românca Iulia Vântur.

Nebunia a început marti, când în ziare au apãrut poze cu actorul Salman Khan, unul dintre cei mai îndrãgiti la Bollywood, distrându-se de mama focului cu o blondã la Taj Lands End, în Bandra. Jurnalistii au identificat-o pe tânãra din compania actorului drept românca Iulia Vântur.

“Relatia dintre star si româncã a devenit extrem de serioasã. Salman se întâlneste cu Iulia de un an de zile si deja nu mai face eforturi pentru a o tine departe de ochii lumii”, scrie unul dintre ziarelele indiene, în pagina electronicã.

Iulia Vântur l-a cunoscut pe Salman Kham în 2011, în timpul unei cãlãtorii în India si încã de atunci s-ar fi speculat cã frumsuetea mioriticã ar avea o relatie cu actorul indian. Prezentatoarea de la PRO TV a infirmat imediat însã zvonurile, spunând cã îl admirã pe Salman Khan, dar cã nu are nici o relatie cu el.

libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.