spot_img
spot_imgspot_img
17.7 C
Vaslui
03-iun.-2024

Cutremur în fotbalul românesc.

- Advertisement -

Articol publicat de Mircea Oglindoiu

Trimisă în Liga a II-a pentru 300.000 de euro! ULTIMA ORĂ: ce echipă are mari probleme cu obţinerea licenţei

Rapid, Oţelul, „U” Cluj, CS Severin şi Gloria nu au primit licenţa la prima strigare

Pe lista cu formaţiile care au probleme cu licenţa a mai apărut recent un nume: CS Turnu Severin. La trei puncte distanţă de primul loc ce asigură menţinerea în Liga I, nou-promovata a făcut sâmbătă 2-2 cu Petrolul şi mai are şanse matematice de a evita retrogradarea. Speranţele oltenilor pot fi însă năruite vineri, 10 mai, dacă Comisia de Licenţiere din cadrul FRF va menţine decizia iniţială.

Echipa lui Jerry Gane a fost înştiinţată săptămâna trecută că nu a primit licenţă pentru sezonul viitor de Liga I, din cauza datoriilor către foştii angajaţi. Deoarece conturile clubului sunt goale, iar litigiile nu pot fi stinse momentan, oficialii de la malul Dunării nu-şi pun mari speranţe în apelul ce va fi judecat azi şi al cărui verdict va fi dat pe 10 mai. Tot fără licenţă, cel puţin până vineri, sunt Rapid, Oţelul, „U” Cluj şi Gloria Bistriţa. Dacă primele trei aşteaptă cu sufletul la gură decizia de vineri, echipa lui Pădureanu, care e ca şi retrogradată, nu a mai făcut apel.

100.000 de euro datorie către fostul preşedinte!

„Nu ştim ce şanse avem la recurs, fiindcă nu sunt bani la club. Sunt mai mult de patru echipe care au probleme cu licenţa, astfel că vom solicita în scris Federaţiei să ţină cont de acest criteriu numai în cazul echipelor care vor participa în cupele europene, iar retrogradarea să se joace doar pe teren”, au spus oficialii echipei severinene. Cele mai mari datorii ale clubului de la Dunăre sunt către fostul preşedinte Gheorghe Constantin, care are de încasat 100.000 de euro, drept primă de promovare, în timp ce antrenorul care a dus Severinul în Liga I, Marian Bondrea, mai are de primit 45.000 de euro! În total, datoriile clubului se ridică la peste 300.000 de euro.

„E inadmisibil cum suntem trataţi!”

Tot din cauza datoriilor, jucătorii de la Severin, care sunt neplătiţi de patru luni, vor să treacă la gesturi extreme. După ce au acceptat cu greu să intre pe teren sâmbătă, cu Petrolul, aseară, elevii lui Ionel Gane nu s-au prezentat la antrenament şi ameninţă că nu se vor deplasa mâine la Cluj, pentru partida de joi, cu CFR (ora 17:00, DigiSport). „Mâine (n.r. – azi) vom merge la Primărie, iar dacă nu ne vor plăti măcar două salarii, nu vom face deplasarea la Cluj”, a spus căpitanul Dorel Stoica. De altfel, acesta a răbufnit la finalul meciului  cu Petrolul, când, după ce a marcat golul de 2-2, a arătat degetul mijlociu spre tribuna oficială. „Gesturile erau către cei de la oficială. E inadmisibil modul în care suntem trataţi”, a spus Dorel. Din păcate pentru el, singurul oficial prezent sâmbătă la meci a fost primarul Constantin Gherghe, care a plecat la pauză…

http://www.prosport.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.