spot_img
spot_imgspot_img
25.4 C
Vaslui
03-iun.-2024

Panica la Ciric. Copii si adulti blocati in telescaun timp de o ora

- Advertisement -

Zeci de copii si parinti au tras o spaima sora cu moartea.

Profitand de vremea frumoasa de afara in prima zi a Sarbatorilor Pascale, iesenii au ales in numar mare sa se dea cu noul telescaun inaugurat recent in zona de agrement Ciric.

Pentru ca si administratorii bazei au decis ca astazi plimbarea cu telescaunul sa fie gratuita, oamenii s-au inghesuit in numar mare si au asteptat minute bune sa le vina randul. Numai ca au avut parte de o experienta de neuitat oferita gratuit de catre primarie.

Astfel, in jurul orei 14.00, in momentul in care aparatura era pornita, o defectiune a facut ca oamenii care se aflau in acel moment in telescaun sa ramana blocati in aer.

Culmea, timp de o ora nimeni nu a putut remedia defectiunea, iar iesenii care au avut ghinionul sa se urce in telescaun au ajuns sa-si blesteme zilele. Desi era o coada imensa, alte persoane asteptand sa se urce in telescaun, cei care administreaza baza, in speta angajatii Primariei Iasi, i-au trimis pe toti acasa.

Acest telescaun inaugurat de primarul Gheorghe Nichita chiar de 1 mai a costat cateva milioane de euro. Se pare ca investitia primarului Nichita a dat „roade”!

bzi.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.