spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
21-mai-2024

Dan Diaconescu vrea sã-l batã pe Ponta la prezidentiale

- Advertisement -

Autor:  Mircea Marian

Presedintele fondator al Partidului Poporului, Dan Diaconescu, a declarat, în emisiunea X-Press de la postul B1, cã, “pe canale diplomatice”, va ajunge la o întelegere cu ceilalti posibili candidati la Presedintia României si, cu sprijinul lor, îl va bate pe Ponta.

“Eu cred cã dacã voi reusi prin canale diplimatice sã cad la o întelegere cu toti candidatii la presedintie, mai putin Ponta, si vã explic de ce, cred cã Ponta va fi în finala prezidentialã, cred cã dacã eu cu Kelemen Hunor, cu Crin Antonescu, Tãriceanu, Oprescu si toti ceilalti candidati ai celorlalte partide, dacã vom face urmãtoarea întelegere, în sensul cã acela care va ajunge în turul doi sã fie sprijinit de ceilalti, eu cred cã unul din acesti doi va cîstiga presedintia”, a afirmat liderul informal al PP-DD.

Încrezãtor în faptul cã îl va bate pe Ponta, Dan Diaconescu a anuntta cã îsi va schimba atitudinea fatã de oameni. “Eu acum, pentru cã voi continua sã cred încã doi ani cã voi fi presedintele României, trebuie sã fiu extrem de pacificator, împãciuitor cu toatã lumea, cu toti românii, chiar si cu cei care m-au criticat pe mine”, a spus Diaconescu, citat de site-ul b1.ro

Cititi mai mult: Dan Diaconescu vrea sã-l batã pe Ponta la prezidentiale – Partide > EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.