spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

IASI. Cu o cãpusã în zona inghinalã, plimbat de la un spital la altul!

- Advertisement -

Autor: Mihnea-Petru Pârvu

În Vinerea Mare, un tânãr din Iasi a fost la un pas de a-si pierde cumpãtul dupã ce timp de patru ore a fost trimis de la un spital la altul, cu o cãpusã în zona inghinalã.

Ieri dimineaã, în jurul orei 5.00, tânãrul a observat cã are o cãpusã înfiptã în zona inghinalã. De 1 mai, fusese la iarba verde cu prietenii si de acolo se cãptusise cu cãpusa. Douã ore mai târziu s-a prezentat la ambulatoriul de specialitate al Spitalului Sf. Spiridon din Copou, în speranta cã va ãasi un medic care sã-i scoatã cãpusa. Unul dintre medicii aflati la ora 7.00 în unitatea medicala i-a spus ca nu este de competenta sa si cã tânãrul nu are trimitere de la medicul de familie. Mai mult, i-a zis cã programul începe la ora 8.30.

„Nu mi-a venit sa cred ca este posibil asa ceva! Aproape de ora 9.00 a sunat medicul de familie sã-i spunã de trimitere si i-a zis sã meargã la Spitalul de Boli Infectioase. Nu se facuse 9.30, când bãiatul a ajuns la Boli Infectioase. Medicul de la triaj i-a spus cã nu este de competenta lor si i-a dat un bilet cu care sa meargã la Spitalul Sf. Spiridon”, a declarat Tatiana Murariu, mama tânãrului, bentru bzi.ro.

La Unitatea de Primire Urgente din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iasi, unul dintre medici i-a spus sã astepte. Si asa a asteptat pânã la ora 11.00, mai bine de o orã, pânã cand un medic l-a poftit în sala de consultatie si i-a extras cãpusa. „A fost nevoie de patru ore ca sã-l plimbe pe drumuri si sã-i scoatã capusa. Nu era aglomerat la nici unul dintre spitale si nu inteleg de ce a fost nevoie sã astepte. Asa ceva nu este posibil”, a mai spus Tatiana Murariu.
Cititi mai mult: IASI. Cu o cãpusã în zona inghinalã, plimbat de la un spital la altul! – Din tarã > EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.