spot_img
spot_imgspot_img
27.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Statistica, de partea vasluienilor

- Advertisement -

Fãrã bãtaie luatã…Vasluiul întâlneste mâine searã un adversar în fata cãruia nu a cunoscut gustul înfrângerii. În cele sapte întâlniri de pânã acum în campionat, Vasluiul s-a impus de cinci ori, douã partide terminându-se la egalitate.

Mâine searã, Vasluiul va juca meciul etapei a XXIX-a în compania celor de la Universitatea Cluj. Având în vedere istoricul întâlnirilor dintre cele douã cluburi, se poate spune cã Vasluiul porneste favoritã. Sapte meciuri s-au disputat între cele douã echipe, în cinci dintre ele Vasluiul iesind câstigãtoare. Douã victorii au fost obtinute chiar pe terenul celor de la U, nu mai departe de sezonul trecut, Adailton înscriind golul care a fãcut ca galben-verzii sã se întoarcã cu toate cele trei puncte acasã. Pe lângã cele cinci meciuri câstigate de vasluieni, statisticile ligii I mai consemneazã douã rezultate de egalitate, echipa antrenatã de Gabi Balind necunoscând astfel înfrângerea în fata celor de la U Cluj

În tur, Vasluiul a bãtut cu scorul de 1-0, golul victoriei fiind înscris de M. Niculae. Partida de mâine searã va începe la ora 20:30 si va fi transmisã de Digi Sport 1.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.