spot_img
spot_imgspot_img
27.5 C
Vaslui
03-iun.-2024

Ce pedeapsã a primit o ROMÂNCÃ de la sot dupã ce l-a ÎNSELAT în SÃPTÃMÂNA MARE

- Advertisement -

Autor:  Alin Chitu

O ieseancã în vârstã de 49 de ani a demonstrat cã nu are fricã nici de sot, nici de Dumnezeu. Femeia si-a înselat partenerul de viatã cu un bãrbat dintr-o comunã apropiatã chiar în postul Pastelui, dar a fost pârâtã sotului de cãtre vecini. Pentru “pãcatul” sãu, a fost bãtutã pânã a rãmas inconstientã.

Daniela M., din localitatea Drãguseni, a fost lovitã pânã n-a mai stiu de ea. Atacatorul, sotul sãu, avea dovezi clare cã femeia îl însela de ceva timp cu un bãrbat din comuna învecinatã, scrie bzi.ro.

Alertati de tipetele femeii, vecini au sunat la Salvare, iar medicii au ajuns la victimã înainte sã se întâmple o tragedie.

“La Unitatea de Primire Urgente Iasi (UPU) a fost adusa o femeie de 49 de ani, policontuzionata prin agresiune. Aceasta a fost diagnosticata cu traumatism cranio-cerebral cu pierdere de cunostinta, contuzie toraco-abdominala si fractura la nivelul coloanei lombare. Dupa investigatii mai amanuntite, pacienta a fost transferata direct in sala de operatie, fiind vorba si de un ulcer perforat”, a explicat dr. Gabriel Perianu, medic primar de urgenta in cadrul Spitalului Sf. Spiridon Iasi.
Cititi mai mult: Ce pedeapsã a primit o ROMÂNCÃ de la sot dupã ce l-a ÎNSELAT în SÃPTÃMÂNA MARE – Social > EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.