spot_img
spot_imgspot_img
30.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

BÃTAIE ca în filme în parlamentul din Venezuela à VIDEO

- Advertisement -

Autor:  Ana-Maria Adamoae

Alegerile prezidentiale din Venezuela au încins spiritele atât de mult în rândul politicienilor, încât la douã sãptãmâni de la scrutin alesii din parlament s-au luat ieri la bãtaie ca niste pustani în curtea scolii.

Scandalul a pornit de la faptul cã Nicolas Maduro, actualul presedinte al tãrii, a cîstigat alegerile cu doar 1,49% de voturi în plus fatã de contracandidatul sãu, Henrique Capriles, iar parlamentarilor opozitiei nuli s-a dat voie sã ia cuvântul în Adunarea Nationalã decât dacã îl recunosc pe Maduro drept presedinte.

Drept urmare, reprezentantii opozitiei au declarat ieri cã au fost atacati si bãtuti în parlament. Într-o interventie televizatã, unul dintre opozanti, Julio Borges, a apãrut cu fata plinã de vânãtãi, acuzând cã puterea a vrut sã-i reducã la tãcere în parlament. “Ne pot bate, ne pot omorî, dar nu ne pot schimba principiile”, a precizat Borges.

La rândul lor, reprezentantii puterii au declarat cã bãtaia a fost de fapt provocatã de opozitie. “Astãzi a trebuit sã apãrãm din nou mostenirea lui Hugo Chavez. Eu si alti colegi am fost atacti si bãtuti”, a declarat, pentru Reuters, parlamentarul puterii, Odalis Monzon.
http://youtu.be/C7Wk82dHA6E
Cititi mai mult: BÃTAIE ca în filme în parlamentul din Venezuela à VIDEO – International > EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.