spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Rãsturnare de situatie! Andreea Mantea si Stefan Stan S-AU ÎMPÃCAT. Vezi cum îl PEDEPSESTE pe CÂNTÃRET, desi locuiesc din nou ÎMPREUNÃ!

- Advertisement -

Se pare cã sentimentele dintre Andreea Mantea si Stefan Stan sunt extrem de profunde, de vreme ce prezentatoarea este la un pas de a trece peste momentul de rãtãcire al cântãretului, care a dat zilele trecute o “raitã” prin patul unei alte domnisoare.

Andreea Mantea (26 de ani) a declarat la Kanal D cã ea si Stefan Stan (36 de ani) locuiesc din nou împreunã. Cu toate acestea, Stefan trebuie sã se cãiascã pentru ce a fãcut, astfel cã nu a primit încã privilegiul de a dormi alãturi de viitoarea lui sotie. Conform declaratiile prezentatoarei, ea si “Vocea României” stau în aceeasi casã, dar în camere diferite.

“Mi-a recunocut tot, imediat. A fost o aventurã cât se poate de jalnicã. A fost o aventurã de-o noapte. Sunt astfel de tinere care fac asta si îmi pare rãu. El nu a stiut cum sã procedeze. El pe mine nu m-ar fi iertat. Sau cine stie? Este un om care într-un timp foarte scurt a ajuns foarte sus si i-au cãzut la picioare foarte multe femei. Stefan a venit dupã mine la tarã si am stat împreunã. Am stat împreunã, unul lângã celãlalt. În apartamentul nostru stãm de vineri. Acum locuim în aceeasi casã si asteptãm ca timpul sã vindece aceste lucruri”, a declarat Andreea Mantea la Kanal D.

Furtuna din viata lui Stefan Stan si Andreea Mantea s-a pornit vineri, când libertatea.ro a  aruncat bomba cã acestia nu mai formeazã un cuplu.

“Stefan si Andreea nu mai sunt împreunã de când s-au întors în tarã. Fuseserã plecati într-un mic concediu. Nu se mai întelegeau de ceva vreme si au hotãrât cã este mai bine sã se despartã”, ne-a declarat un prieten de-al artistului.

De fapt, motivul acestor neîntelegeri s-a adeverit a fi o anume Laura, o domnisoarã alãturi de care logodnicul lui Mantea ar fi petrecut clipe fierbinti. Stefan si-a recunoscut vina, într-o discutie avutã cu libertatea.ro. “Am gresit, am gresit enorm, am fãcut o mare prostie. A aflat cã m fost cu cineva. O iubesc enorm si nu vreau sã o rãnesc. Recunosc cã am gresit. Nu o sã spun niciodatã nimic rãu despre Andreea, pentru cã tin la ea prea mult. Eu nu o sã vin la televizor, pe la emisiuni sã o bãlãcãresc, cum fac altii. Eu încã o iubesc, dar nu cred cã mai sunt sanse de împãcare”, ne-a spus cîstigãtorul primei editii a emisiunii “Vocea României

Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.