spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Hotii au furat pestele din iazul de pe domeniul familiei Sechelariu

- Advertisement -

200 de kilograme de peste au fost furate din iazul aflat pe domeniul familiei Sechelariu. Doi hoti au scos pestele folosind un crâsnic. Când si-au dat seama cã au fost vãzuti, cei doi au fugit de la fata locului, lãsând în urmã patru saci cu peste, în valoare de 15.000 lei. Unul dintre autori lucra ca paznic pe domeniul familiei Suspectii sunt cercetati în prezent pentru tentativã la furt calificat.

Ramona IONESCU

Paznicul domeniului Sechelariu a golit de peste lacul aflat pe proprietatea fostului primar. Fapta s-a petrecut în noaptea de duminicã spre luni, iar cel care a anuntat furtul a fost Sorin P., administratorul proprietãtii. “În jurul orei 2.30, el a sunat la 112 – spune inspectorul principal Narcisa Butnaru, purtãtor de cuvânt la Inspectoratul de Politie Judetean Bacãu – anuntînd cã mai multe persoane au furat peste din iazul domeniului. Un echipaj de cercetare a rãspuns solicitãrii si s-a dus la fata locului. În urma verificãrilor, politistii au stabilit cã hotii au intrat pe o poartã aflatã în spatele proprietãtii, intrarea respectivã nefiind asiguratã”. Lângã poartã, politistii au gãsit doi saci cu peste, un rucsac si mãnusi de cauciuc.

În spatele gheretei paznicului au mai fost gãsiti doi saci cu peste, un crâsnic, o pãturã si un prosop. La vederea politistilor, paznicul Stefãnel Moraru (42 ani), a fugit, însã a fost prins de politisti. El a fost dus la sediul politiei pentru audieri, declarând cã a fost ajutat de un alt bãrbat sã fure pestele din lac. “Cele 200 kg de peste au fost recuperate si predate familiei Sechelariu – spune Butnaru – iar autorii sunt cercetati pentru tentativã la furt calificat”.

ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.