spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Simona Gherghe s-a saturat de Acces Direct. Si-a dat demisia, dar a fost refuzata. Cine va veni in locul ei

- Advertisement -

Unele emisiuni sunt suspendate din grila de toamnã, altele îsi anuntã lansarea cu fast, iar printre toate acestea, vedetele care prezintã show-urile fac parte si ele din marile schimbãri din grila tv.

Se zvonea cã Simona Gherghe nu va mai prezenta Acces Direct, din diverse cauze, iar prezentatoarea a negat informatiile la vreme aceea. Acum, prin trustul Intact se vorbeste iarãsi despre emisiunea moderatã acum de blondã.

Se pare cã, din toamnã, locul Simonei va fi ocupat de Adrian Artene, care va rãmâne în curând fãrã emisiunea-tabloid de searã pe care o prezintã acum la Acasã TV

Se mizeazã pe prezenta carismaticã a acestuia pentru a continua succesul cunoscut în ultima vreme de emisiunea Acces Direct, care se bate pentru suprematie cu Happy Hour (PRO TV), emisiune prezentatã de Cãtãlin Mãrutã si difuzatã în acelasi interval orar. Cel mai probabil, Artene va primi o mânã de ajutor din partea Octaviei Geamãnu, frumoasa lui iubitã si viitoare sotie, care acum prezintã Observatorul Special.

Ce va face Gherghe? Prezentatoarea care a împlinit recent 11 ani de Antenã nu va rãmâne pe dinafarã. Se vorbeste despre un proiect nou-nout, tot în acelasi trust, dar Simona are usa deschisã si cãtre Observatorul de la ora 19.00, Observatorul Special sau Observatorul de noapte.Simona a vrut sã-si dea demisia în urmã cu trei luni, pe motiv cã nu mai suportã formatul emisiunii, ajungând la concluzia cã bârfele si mondenitãtiile nu sunt de ea. Sefii nu i-au acceptat momentan demisia, însã nici nu i-au umblat la salariu.

Citeste mai departe…

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.