spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

Un sofer de microbuz a avut de ales între un accident frontal grav sau sã se rãstoarne cu autovehicolul. Optiunea sa a bãgat trei oameni în spital

- Advertisement -

Autor: Marian Pãvãlasc

Ca sã evite accidentul, bãrbatul a ales sã se rãstoarne cu microbuz. Trei persoane au fost rãnite si au fost transportate la spital. Viata lor nu este în pericol.

Un accident rutier în care a fost implicat si un microbuz care transporta mai multe persoane a avut loc în urmã cu putin timp între localitãtile Bontida si Fundãtura, în judetul Cluj. Din primele informatiioferite de Politia Cluj, trei persoane au fost rãnite în accident.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgentã “Avram Iancu” al judetului Cluj a anuntat cã la fata locului s-au deplasat trei ambulante si un echipaj de descarcerare, relateazã citynews.ro.
“Un microbuz s-a rãsturnat în afara pãrtii carosabile, încercând sã evite un accident. Trei persoane au fost transportate la spital, însã nu sunt în stare gravã. Circulatia se desfãsoarã în conditii normale în acest moment”, a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Cluj, Anca Bolba
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.