spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Presa lui Filat îl laudã pe Voronin: Cel mai tare politician!

- Advertisement -

“În politicã, vârsta nu înseamnã bãtrânete, ci experientã. Aceasta ne-o dovedeste liderul Partidului Comunistilor din R. Moldova, ex-Presedintele tãrii, Vladimir Voronin”, scrie portalul tribuna.md, apropiat de fostul premier al RM, V. Filat.

“Desi formatiunea sa de aproape patru ani numai este la guvernare, iar în viata politicã au apãrut alti demnitari intens mediatizati, Vladimir Voronin se poate mândri cu faptul cã partidul sãu nu doar cã îsi mentine pozitia, dar si înregistreazã o crestere, iar el este cel mai tare politician din R. Moldova. Dle. Voronin, indiferent de viziunile politice pe care le aveti, nu putem sã nu vã apreciem ca politician. Sã vã fie de bine!”, scrie acelasi site.

PLDM riscã sã nu treacã pragul electoral

Raitingul premierului în exercitiu Vlad Filat a scãzut dramatic în sondaje, astfel cã doar 3% dintre moldoveni ar vrea sã-l vadã în functia de presedinte, potrivit rezultatelor Barometrului de Opinie Publicã, prezentate miercuri. Dacã mâine ar avea loc alegeri prezidentiale, 18% ar vota pentru liderul comunistilor Vladimir Vorionin, chiar dacã acesta a îndeplinit deja douã mandate de sef al statului. El este urmat în top de liderul PD, presedintele Parlamentului, Marian Lupu cu 6%.

În top urmeazã cu 5% liderul PL Mihai Ghimpu, primarul de Chistinãu Dorin Chirtoacã si Vlad Filat cu câte 3%. Acestia sunt urmati de actualul sef al statului Nicolae Timofti si liderul socialistilor Igor Dodon, cu câte 1%.


Timpul.md

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.