spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Partide de amor CU SPECTATORI. Care sunt noile PROVOCĂRI ale SEXULUI

- Advertisement -

Pe macara, în sala de judecată, în biserică, pe şinele de tren, într-un turn cu ceas dintr-un mall, în bancă, în tramvai, într-o cabină telefonică, în avion, sau chiar pe o maşină de poliţie….

Acestea sunt cele mai ciudate locuri în care au fost prinse cupluri făcând sex, conform unui inedit „inventar” al cazurilor de sex în public din toată lumea, realizat nu demult de cotidianul britanic „The Daily Mirror”.

Peste tot

Specialiştii spun că, de fapt, oamenii au chef să facă sex peste tot: în sălile de cinema, la birou, pe bancheta din spate a maşinii, într-o toaletă de restaurant, pe plajă, de fapt… oriunde.

„Această dorinţă a oamenilor de a face sex în public este una dintre fanteziile sexuale frecvente, chiar dacă nu este mereu recunoscută”, explică psihologul britanic Brett Kahr, autorul unuia dintre cele mai complexe studii pe această temă, „Who’s Been Sleeping in Your Head? The Secret World of Sexual Fantasies” („Cine doarme în capul tău? Lumea secretă a fantezilor sexuale”), publicat în 2008.

“Ne-a surprins”

Astfel, atât cuplurile de îndrăgostiţi, cât şi doritorii de adrenalină nu se sfiesc să îşi afişeze afecţiunea în spaţii în care există riscul de a fi prinşi, şi mai ales vedetele de la Hollywood preferă acest lucru. Drew Barrymore, Kirsten Dunst şi Janet Jackson se numără printre starurile ahtiate după partide de amor cu spectatori.
Fabrizio Moretti, membru al trupei rock The Strokes, povestea mai demult, cum a ajuns să făcă sex cu actriţa Drew Barrymore, în toaleta Operei din New York. “Noroc că am fost iertaţi de agentul de securitate care ne-a surprins”, a mărturisit Moretti. „Am încercat să condimentăm relaţia şi am făcut sex în maşini, în toaletă şi chiar pe plajă”, spunea şi actriţa Kirsten Dunst, despre o fostă legătură, actorul Jake Gyllenhaal.

Revoltă supremă

Cântăreaţa Janet Jackson mărturisea într-un talk-show al fostului supermodel Tyra Banks că a făcut sex într-un avion plin cu pasageri: „Eu şi iubitul meu de atunci nu ne-am ascuns în toaleta avionului, ci am făcut sex în văzul pasagerilor. Ne-am chinuit foarte tare să nu fim observaţi de zecile de persoane care se mai aflau în avion”. Presa tabloidă americană a comentat, cu umor, că proaspătul ei soţ va fi înţelegător.
Specialiştii adaugă că în ultimii ani, viaţa din ce în ce mai trepidantă, şi criza cu care are de-a face omenirea în ultima vreme, au generat noi provocări ale sexului, “a face amor în public devenind un fel de refulare, plăcere a riscului, ori revoltă supremă”. Potrivit unui studiu realizat de un mare lanţ de magazine de haine mai mult de jumătate dintre respondenţii la chestionar au recunoscut că ar vrea să facă sex în cabina de probă, iar mai mult de 10% dintre aceştia au recunoscut că au făcut cel puţin o dată sex în cabina de probă. Tot cei care s-au ocupat de studii în acest sens au adăugat pe listă sexul…pe acoperiş, argumentele fiind că “pentru romantici, sexul pe acoperiş poate fi incitant, exploziv şi emoţionant deopotrivă. Cu cât clădirea este mai înaltă, cu atât priveliştea va fi mai interesantă, mai ales la apus sau răsărit, iar ochii curioşi ai vecinilor ar putea lipsi cu desăvârşire”.

Citiţi mai mult: Partide de amor CU SPECTATORI. Care sunt noile PROVOCĂRI ale SEXULUI – Panorama > EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.