spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Clădirea prăbuşită în Bangladesh: Bilanţul a ajuns la cel puţin 324 de morţi. Doi proprietari ai atelierelor de confecţii din imobil, arestaţi

- Advertisement -

Poliţia din Bangladesh a anunţat sâmbătă arestarea a doi proprietari de ateliere de confecţii situate în imobilul de opt etaje care s-a prăbuşit miercuri în apropiere de Dacca, provocând cel puţin 324 morţi, conform unui nou bilanţ.

„I-am arestat aproape de miezul nopţii pe Bazlus Samad, preşedintele atelierelor New Wave Buttons şi New Wave Style, şi pe Mahmudur Rahaman Tapash, director general al unuia din aceste ateliere”, a declarat şeful adjunct al poliţiei din Dacca Shyaml Mukherjee. Poliţia a deschis împotriva celor două persoane o procedură pentru „omor din imprudenţă”, a spus acesta, după ce premierul a indicat că salariaţii au fost forţaţi să revină la muncă, în pofida fisurilor apărute cu o zi înainte în imobil.

Conform unui responsabil al New Wave Style, unul dintre cele cinci ateliere de confecţii din imobil, patronul a consultat un inginer însă a ignorat apoi avertismentele acestuia.

„Cei care sunt implicaţi, în special proprietarul care a forţat muncitorii să lucreze acolo, trebuie să fie pedepsiţi”, a afirmat premierul Sheikh Hasina. „Oriunde sunt, vor fi găsiţi şi aduşi în faţa justiţiei”, a adăugat acesta.

….mediafax.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.