spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Gabriela Cristea a ajuns la FUNDUL SACULUI. Nu mai are BANI sã se apere la DIVORT! Vezi ce solutie a gãsit!

- Advertisement -

Gabriela Cristea sustine cã nu nu mai are bani nici mãcar pentru a-si permite un avocat. Bruneta a gãsit totusi o solutie, pentru a-i tine piept sotului ei în instantã.

Gabriela Cristea a ajuns la fundul sacului si spune cã nu îsi permite sã angajeze un avocat. Cu toate acestea, existã un apãrãtor care a aflat de situatia ei si si-a oferit serviciile gratis.

“Am avut o conversatie drãgutã cu avocatul meu care a divortat si el luni. Am facut un schimb de experienta, e hotarat sa ma ajute. Oamenii se duc pentru mai multe lucruri la avocat. Nu îmi permit financiar sã angajez niste avocati acum si s-au oferit pro bono niste avocati care mã vor ajuta. Mã pregãtesc de procese cu niste nesimtiti care au apãrut în presã sã vorbeascã despre mine. Am încredere în justitie si cred cã se va face dreptate. Nu e posibil ca sotul meu sã iasã si sã vorbeascã din intimitate”, a precizat Gabriela la o emisiune de la Kanal D.

Vedeta este din ce în ce mai furioasã de interventiile televizate ale sotului ei care a scos la ivealã detalii intime ale cãsniciei lor. Într-o altã emisiune, bruneta a dezvãluit faptul cã si ea a primit de-a lungul timpului semnale potrivit cãrora Marcel Toader ar fi înselat-o.

“M-am retras din povestea asta pentru cã nu îmi place sã fiu într-o astfel de posturã. Marcel trebuie sã îsi asume tot ce face, inclusiv lucrurile pe care le-a povestit doamna (presupusa amantã, n.r.) asearã la voi. Mi-au scris femei ca au avut diferite legãturi cu Marcel. Acum fac un bilant nu neapãrat sã spun dacã a fost bine sau rãu, ci pentru a gãsi resurse pentru a avea puterea sã merg mai departe. Orice experientã din viata unui om este o acumulare si trebuie sã mergem mai departe cu aceste lucruri. Nu sunt pregatitã pentru o nouã relatie, este prea devreme. Important este sã respecti lucrurile care s-au întamplat si Dumnezeu nu îti dã mai mult decât poti duce”, a declarat marti seara Gabriela la Kanal D.

Marcel Toader si Gabriela Cristea s-au despãrtit, dupã 5 ani de cãsnicie. Afaceristul s-a cãsãtorit cu prezentatoarea TV, în decembrie 2008, la Paris, în cadrul unei ceremonii intime.
Libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.