spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Mutu, în braţele disperării. Lovitură fără precedent primită de român: ce a aflat în urmă cu doar câteva minute

- Advertisement -

ANUNŢ BOMBĂ pentru Mutu! Poate rămâne fără TOT ce a strâns în carieră! Ultima mutare făcută de Chelsea îl lasă „la mâna” FIFA

„Chelsea nu renunţă la despăgubiri în cazul Mutu”, titrează astăzi AFP, care anunţă că gruparea din Londra va ajunge în această săptămână în faţa unui comitet FIFA în căutarea dreptăţii în cazul „Cocaina”.

Agenţia de presă aminteşte că Tribunalul Elveţian l-a obligat pe Mutu să plătească despăgubiri în valoare de 17.2 milioane de euro, dar până acum niciun ban nu a fost achitat. „Acum, Chelsea încearcă să le tragă la răspundere pe Juventus şi Livorno pentru că l-au transferat pe Mutu fără să plătească vreun ban”, notează AFP.

Chelsea o va duce pe Juventus în faţa unui comitet FIFA în această săptămână în încercarea de a obţine compensaţii de la Adrian Mutu.

Atacantul român a fost concediat de clubul de pe Stamford Bridge în 2004, după ce a fost depistat pozitiv pentru cocaină, iar Chelsea încearcă de atunci să obţină compensaţii pentru banii pierduţi în urma transferului său.

După ce a fost dat afară, Mutu a fost suspendat şapte luni, după care a semnat cu Juventus, via un alt club italian, Livorno, care a acţionat ca intermediar în această afacere.

[…]  Iniţial a ajuns la Chelsea pentru 15.8 milioane de lire, de la Parma, în timp ce Juventus l-a vândut ulterior la Fiorentina.

Camera de arbitraj sportiv a FIFA va face audieri în acest caz în această săptămână, la Zurich, în timp ce Chelsea a luat deja măsuri legale pentru confiscarea a trei proprietăţi cumpărate de Mutu în Miami, ce valorează câteva milioane de lire.

„Ne exercităm toate drepturile legale pentru a recupera sumele ce ne sunt datorate şi nu ne vom opri”, a declarat un purtător de cuvânt al lui Chelsea pentru AP.”, se arată în ştirea publicată astăzi de AFP.

prosport.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.