spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

PDL Bacãu a rãmas fãrã parlamentari, dupã demisia lui Vreme

- Advertisement -

– deputatul Valerian Vreme si-a dat demisia din partid si a devenit independent – el acuzã spiritul revansard al noii conduceri si despãrtirea de Traian Bãsescu – Valerian Vreme a acuzat si tonul ridicat al noii conduceri, care a bãtut cu pumnul în masã, acum o sãptãmânã, umilind organizatia PDL Bacãu

Deputatul Valerian Vreme a demisionat din PDL si implicit din functia de presedinte interimar al organizatiei judetene bãcãuane, asa cum anunta în exclusivitate Ziarul de Bacãu încã în editia de marti. Astfel, singurul parlamentar al PDL în judetul Bacãu a devenit independent.

Ieri, deputatul Vreme a organizat o conferintã de presã în care a precizat câteva dintre motivele care au dus la acest gest. “Nu a fost usor sã iau aceastã decizie – a spus Valerian Vreme. Am spus cã voi face o serie de analize si am pus în balantã cu precãdere factorul politic. Nu mã mai regãsesc în acest proiect politic numit PDL. Motivele mele sunt multe, dar unul trebuie spus. Nu pot fi într-un partid care, prin actunile din ultima perioadã, s-a dezis de parteneriatul cu Traian Bãsescu, în care spiritul revansard nu s-a oprit dupã alegeri si este în continuare prezent pe holurile Parlamentului si la Modrogan. Credeam cã dupã alegeri ne vom gãsi locul si vom lucra ca o echipã, dar nu s-a întâmplat asa”. Deputatul de Onesti a mai povestit si ce a tras pe pielea lui în urmã cu o sãptãmânã, când în Bacãu au venit doi vicepresedinti, de la Suceava si Vaslui, Ioan Bãlan si Dan Marian.

“Nu au respect pentru bãcãuani. Un partid nu se conduce pe ton, cum se dicteazã acum de la nivel central. Sãptãmâna trecutã au venit doi delegati de la nivel central, care nu au fãcut altceva decât sã încerce sã umileascã organizatia PDL Bacãu prin modul de a conduce o sedintã, cu strigãte si bãtând cu pumnul în masã”, a mai povestit Vreme.

El a mai spus cã va activa ca independent pânã se va decide ce culoar politic va aborda. În calcule sunt mai multe variante, de la USL – PSD sau PNL, la Miscarea Popularã a presedintelui Bãsescu sau noul partid care se vehiculeazã cã se va înfiinta din toamnã sub umbrela Elenei Udrea. Deputatul Valerian Vreme a precizat cã va face anuntul în momentul în care se va decide ce va face pe plan politic si cã deocamdatã se va axa pe problemele Onestiului. Dupã anuntarea demisiei lui Vreme, de la Centru s-a decis ca noul sef interimar al PDL Bacãu sã fie Tudorita Lungu. “Este adevãrat cã existã o propunere în ceea ce mã priveste. Ea va fi supusã aprobãrii în sedinta Biroului Permanent National de luni”, a declarat Tudorita Lungu.
Tot ieri, consilierul prezidential Gabriel Berca si-a anuntat demisia din PDL, nemultumit si el de modul în care este condus acum partidul.

ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.