spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

O femeie gravidã din Iasi a bãut spirt ZILNIC, timp de douã sãptãmâni. Motivul este HILAR si I-A UIMIT si pe medici!

- Advertisement -

O ieseancã de 32 de ani i-a socat pe medicii de pe Ambulantã, dupã ce le-a mãrturisit cã a consumat spirt timp de douã sãptãmâni. Culmea, femeia este si însãrcinatã.

Aceasta fusese lovitã la cap într-o altercatie si a bãut zilnic spirt ca sã nu mai simtã durerea. Motivul pentru care nu a vrut sã ia medicamente a fost sarcina, dupã cum a mãrturist, crezând cã spirtul este mai putin dãunãtor copilului. Numai cã ieri a rãmas fãrã bani si, pentru cã nu a mai suportat durerile, a fost nevoitã sã sune la 112.

Concubinul femeii le-a declarat jurnalistilor de la bzi.ro cã el nu a fost niciun moment de acord ca femeia sã bea spirt, numai cã a fost depãsit de situatie.

„S-au certat din cauza alcoolului, acum douã sãptãmâni si bãrbatul ãsta, un tigan, i-a dat cu pãrul în cap. Nu a vrut sã meargã la spital, ca are doar alcool în cap, m-am si sãturat de ea. Nici macar nu bea alcool, bea spirt pentru cã este mai ieftin. A avut si temperaturã si tot nu a vrut ajutor, a bãut iar spirt, credea cã asa îi trece”, a povestit bãrbatul, care a însotit-o la spital.
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.