spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Miss Boboc de la Colegiul Economic “Ion Ghica” din Bacãu, lovitã de un BMW X5 în curtea scolii

- Advertisement -

Miss Boboc de la Colegiul Economic “Ion Ghica” din Bacãu a fost lovitã la piciorul drept de un BMW X5 care a intrat în curtea scolii – se pare cã soferul a fortat intrarea, înjurându-l pe agentul de pazã – ca sã evite un scandal în curtea scolii, paznicul i-a permis sã intre în curte pentru a întoarce masina

Ramona IONESCU

O elevã de clasa a IX-a de la Colegiul Economic “Ion Ghica” Bacãu a fost accidentatã de luni dimineatã în curtea liceului. Soferul unui autoturism marca BMW X5, înmatriculat în Bulgaria, a lovit-o accidental pe Miss Boboc, Andreea Denisa M., de 15 ani, în momentul în care a intrat cu masina în curtea scolii. “Tânãrul a dorit sã intre în scoalã dar nu i s-a permis accesul – a declarat prof. Dana Enache, directorul Colegiului Economic «Ion Ghica». În aceste conditii, el l-a rugat pe agentul de pazã al liceului sã-i permitã sã intre cu masina în curte, pentru a întoarce autoturismul. Într-un moment de neatentie, soferul a lovit-o pe eleva de 15 ani. Paznicul a fost vigilent si a sunat la 112, solicitând prezenta politistilor si a unui echipaj de pe ambulantã. Eleva a fost dusã la Spitalul Judetean Bacãu si diagnosticatã cu escoriatii si contuzii. I-a fost pus un pansament si i s-a recomandat sã tinã gheatã”.

Un smecher printre multi altii

Paznicul unitãtii de învãtãmânt spune cã situatii în care tinerii vor sã intre cu masina în curtea scolii sunt frecvente. “De cele mai multe ori, soferii devin agresivi în limbaj când refuz sã le permit intrarea – a declarat agentul de pazã. Tânãrul cu BMW X5 a procedat la fel. S-a enervat si a început sã înjure. N-am vrut sã mã cert cu el si l-am lãsat sã intre doar pentru a întoarce masina. S-a întâmplat ca fata respectivã sã nu fie nici ea atentã, observând intentia soferului prea târziu”.

Politistii prezenti la fata locului au fãcut cercetãri pentru vãtãmare corporalã din culpã. Soferul a fost identificat în persoana lui Gelu P., de 26 ani, din Bacãu. Martorii oculari spun cã soferul ar fi dat sã fugã de la locul accidentului, însã, când a vãzut cã paznicul i-a luat numãrul de înmatriculare si sunã la politie, a rãmas pe loc. “Politistii fac cercetãri pentru a stabili cu exactitate în ce conditii s-a produs accidentul. Minora a primit îngrijiri medicale si nu a fost necesarã internarea. Pe numele lui Gelu P. a fost deschis un dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã”, a declarat inspector principal Oana Nãfornitã, purtãtor de cuvânt la Inspectoratul de Politie Judetean Bacãu.
ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.