spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Colegii de partid i-au cerut lui Crin Antonescu pui de pisicã. Cum a reactionat liderul PNL

- Advertisement -

Presedintele PNL Crin Antonescu a fost solicitat de colegii sãi de partid pentru a le da pui de pisicã, dupã ce declarase vineri cã “are o pisicã si naste luni” atunci când fusese întrebat despre Initiativa România Liberalã a lui Andrei Chiliman.

Pus în fata unei asemenea situatii si întrebat de un jurnalist dacã “i-a fãtat pisica”, Antonescu s-a vãzut nevoit sã rectifice si sã precizeze cã este adevãrat cã are pisicã, dar aceasta nu urmeazã sã fete.

“Eu sunt încântat cã o parte dintre dumneavoastrã au pãrut sã ia la propriu ceea ce spuneam eu despre pisicã. Am primit chiar apeluri de la colegi, oameni seriosi, sã le dau si lor un pui. Eu am încercat sã subliniez prin aceastã formulã cã este o stire marginalã si cã, în orice caz, nu în contextul Congresului unui partid asa de mare aveam noi a discuta despre o, ce spuneati, fundatie asa de micã si am spus chestiunea cu pisica. Nu este adevãrat decât cã am pisicã, dar nu existã iminenta posibilitate a înmultirii”, a rãspuns amuzat Crin Antonescu, potrivit ampress.ro.
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.