spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Roxãnica a fost datã afarã la presiunile geloasei Mihaela?

- Advertisement -

Să te ferească Sfântu’ de răzbunarea unei femei! Nu de alta, dar poţi rămâne pe drumuri chiar când ţi-e lumea mai dragă. Povestea Roxanei Vancea (22 de ani) se pliază perfect pe acest scenariu. Pe scurt: după ce o revistă a publicat, luna trecută, fotografii cu Roxănica şi Dani Oţil (32 de ani) ieşind împreună dintr-o pensiune, Mihaela Rădulescu (43 de ani), iubita prezentatorului, ar fi luat foc. Efectele reacţiei nervoase a geloasei Mihaela s-au făcut simţite imediat: sexoasa Roxana a fost dată afară de la matinalul Antenei 1!

Deşi la începutul acestui an Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu au mobilat împreună un apartament de fiţe din apropierea Capitalei, semn că relaţia lor ardea tot mai intens, n-au trecut două luni şi dragostea dintre cei doi – e adevărat, fără obligaţii – a fost zdruncinată de o idilă trăită la munte, pe pârtiile Sibiului. Protagonişti? Nărăvaşul Dani Oţil şi Roxănica Vancea, posesoarea unui bust impresionant şi, totodată, colega lui, la acea vreme, la matinalul Antenei 1.

Cei doi porumbei au fost surprinşi în timp ce călcau, umăr lângă umăr, pragul unei pensiuni din zona Răşinariului! Că Oţil şi Roxana au tras un pui de somn sau că au stat la taifas, ca nişte buni amici, doar ei ne pot spune. Cert e că vestea acestei “prietenii” nu i-a picat bine Mihaelei Rădulescu. Orgolioasa iubită a lui Dani ar fi sărit ca arsă când şi-a simţit ameninţată dragostea, ba chiar, susţin surse din anturajul divei, s-ar fi răzbunat crunt pe sexoasa Roxana.

«Vecina» a dat probe la Kanal D

Cum? O “vorbă bună” pusă unde trebuie şi domnişoara, care ţinea bărbaţii cu gura căscată în faţa televizorului graţie bustului ei generos, a şi zburat de la matinalul Antenei 1! Ieşirea din scenă a colegei de platou a lui Dani a fost regizată frumos. S-a zvonit, la acea vreme , că Roxana va fi promovată la pupitrul ştirilor, la Observator. Aiurea! Frumuşica tânără cu sâni apetisanţi îşi caută şi acum de lucru. Sursele noastre susţin că Roxana a dat probe la Kanal D, pentru un post de asistentă, iar până în Paşte i s-a promis un răspuns.

Lua 1.000 € la TV, acum ia 800 de lei ca profesor

De când a fost pusă pe liber de Antena 1, Roxana Vancea se întreţine din salariul de profesor de sport, în jur de 800 de lei, pe care fosta asistentă TV îl primeşte în schimbul orelor pe care le predă la o şcoală generală din Bucureşti. Bine, focoasa brunetă îşi mai rotunjeşte veniturile prezentând, la diverse evenimente mondene, rochii şi alte accesorii pentru doamne. Oricum, ţinând cont de faptul că la matinal primea un salariu de 1.000 de euro, Roxănica a strâns bine curea în ultima perioadă.

Negociază iar cu Daniela Crudu

Cu toate că zeci de femei bine înzestrate de natură sau de bisturiu au dat târcoale rolului de asistentă la matinalul “Neatza cu Răzvan şi Dani”, locul Roxanei Vancea n-a fost ocupat nici până acum. Surse bine informate ne-au dezvăluit însă că Antena 1 a reluat negocierile cu Daniela Crudu, bruneta care s-a despărţit de matinal în urmă cu doi ani, tot din cauza unui scandal cu tentă sexuală (n.r. – s-a vorbit atunci despre faptul că Leo de la Strehaia ar fi plătit-o pe Cruduţa în schimbul unor servicii sexuale!).

De remarcat că, în urmă cu doi ani, Daniela câştiga la Antena 1 în jur de 1.700 de euro lunar, iar pentru a reveni din nou alături de Răzvan şi de Dani, actuala iubită a stelistului Mihai Costea a cerut un salariu de 2.500 de euro!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.