spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Primarul din Curtesti, lovit de o masina in apropiere de Focsani

- Advertisement -

Primarul comunei Curtesti, Dumitru Vitel, a fost ranit sambata intr-un accident rutier petrecut in judetul Vrancea, pe drumul de intoarcere acasa de la Congresul PSD. Primarul venea inapoi la Botosani cu un mijloc de transport in comun, alaturi de alti colegi de partid.

In jurul orei 18.00 autocarul s-a oprit la un popas, in localitatea Popesti, la aproximativ 15 kilometri de Focsani. Cand Dumitru Vitel a vrut sa traverseze drumul european a fost accidentat de o masina marca Opel condusa de un pompier in varsta de 35 de ani, originar din Ramnicu Sarat. Angajatul ISU Buzau era in timpul liber.
In urma impactului primarul comunei Curtesti  a suferit mai multe leziuni la nivelul capului si a toracelui, fiind preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean din Focsani. In urma investigatiilor medicilor s-a stabilit ca primarul nu a suferit rani care sa-i puna vita in pericol, fiind tinut sub supraveghere medicala. Desi initial s-a crezut ca primarul a fost grav ranit, din fericire, acesta a infirmat zvonurile spunand ca dupa o noapte petrecuta in spitalul din Focsani va veni spre casa.
„Am oprit sa mancam si cand sa traversez drumul a dat peste mine. Soferul spunea ca nu avea viteza mare, dar cred ca avea peste 50 de kilometri pe ora. Acum ma simt bine, nu am nimic grav si cred ca maine vin acasa. Sunt internat intr-un spital din Focsani si nu am nimic fracturat, dar e posibil sa am o fisura la o coasta. Nu am nimic grav si multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine”, a declarat Dumitru Vitel.
Politistii care au facut cercetari la fata locului au stabilit ca de vina pentru producerea accidentului s-ar fi facut Dumitru Vitel pentru ca nu s-a asigurat la traversarea strazii. Atat la sofer cat si la primar testarea cu etilotestul a aratat zero. „In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, a mentionat inspector Bogdan Octavian Toader, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Vrancea. (Danut Rotariu)

evbt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.