spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

Opozitia în PNL la Crin Antonescu lanseazã azi Initiativa România Liberalã. Antonescu: “Politicã de tomberon”

- Advertisement -

Cei mai acerbi critici ai presedintelui PNL, Crin Antonescu, mai exact primarul liberal al Sectorului 1, Andrei Chiliman, Vlad Moisescu, deputatul PNL Diana Tusa, dar si Dan Cristian Popescu si Iulian Crãciun lanseazã astãzi platforma civico-politicã Initiativa România Liberalã.

“În contextul crizei pe care o traverseazã dreapta româneascã, Initiativa România Liberalã propune initierea unui dialog între oamenii cu valori autentic liberal-conservatoare, din mediul politic, civic sau încã neimplicati politic, în scopul identificãrii celor mai bune solutii de construire a unei oferte politice credibile pentru românii liberali”,  se aratã în comunicatul de presã transmis de Initiativa România Liberalã.

Lansarea va avea loc azi, de la ora 17.00, printre invitati numãrându-se si Mihai-Rãzvan Ungureanu, Sever Voinescu, Daniel Dãianu, Stelian Tãnase, dar si alte personalitãti de dreapta ale vietii publice din România. Aceastã datã a fost aleasã pentru cã astãzi se împlinesc 23 de ani de la debutul mitingului pentru libertate din Piata Universitãtii.

Antonescu: “Politicã de tomberon”

Lansarea Initiativei România Liberalã, anuntatã vineri nu i-a picat deloc bine presedintelui PNL Crin Antonescu. Acesta a afirmat cã platforma politico-civicã reprezintã un fel de “politicã de tomberon”.

“Politicã de tomberon, iar cu Chiliman, cu Moisescu”, a spus Antonescu, vizibil iritat.
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.