spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Olãroiu ia titlul si face scandal. Antrenorul spune cã se comit abuzuri împotriva forbalistilor

- Advertisement -

Antrenorul român amenintã cã va denunta la FIFA abuzurile comise împotriva jucãtorilor sãi.
Cosmin Olãroiu i-a cucerit pe seici

Cosmin Olãroiu (43 de ani) a cîstigat cu Al Ain al doilea titlu consecutiv în Emiratele Arabe Unite. Echipa pregãtitã de antrenorul român si la care este legitimat fundasul Mirel Rãdoi a cîstigat cu 3-0 partida disputatã joi searã, pe teren propriu, cu Dubai Cultural si este campioanã cu patru etape înainte de finalul sezonului. Al Ain are 58 de puncte si nu mai poate fi ajunsã de urmãtoarea clasatã, Al Ahli, care mai are 5 jocuri de disputat, dar se aflã la o distantã 16 puncte.

Mirel Rãdoi nu a jucat în acest meci, fiind suspendat. Iar Olãroiu a acuzat dur, la sfârsitul partidei, sanctiunea pe care a primit-o fostul cãpitan al Stelei. Tehnicianul român este decis sã reclame la FIFA faptul cã Rãdoi si Yusuf Ahmed Mousa (un alt jucãtor de-al sãu) au fost suspendati de comisiile federale fãrã ca ei sã fi fost sanctionati de arbitru.

„Nu pot sã mã bucur!”

„Am cîstigat titlul, dar nu pot sã mã bucur pe deplin, având în vedere abuzurile care s-au fãcut împotriva lui Rãdoi si a lui Yusuf. Nu credeam cã e posibil ca în fotbal sã se treacã peste deciziile arbitrilor! Am vorbit cu avocatii nostri sã denunte la FIFA suspendãrile primite de Rãdoi si Yusuf, ca sã ni se facã dreptate acolo! Îmi pare rãu, dar în Emiratele Arabe Unite sunt si oameni cãrora nu le pasã de fotbal”, a tunat Olãroiu, la conferinta de presã de la finalul partidei.

Si Balaci a fost campion cu Al Ain

Gruparea Al Ain FC a fost fondatã în 1968 si este prima echipã din Emiratele Arabe Unite care a cîstigat Liga Campionilor Asiei (în 2003). În palmaresul formatiei lui Olãroiu si Rãdoi mai figureazã 10 titluri nationale (ultimele douã fiind cucerite cu „Oli”), 5 Cupe ale Presedintelui, 3 Cupe ale Federatiei, 4 Supercupe si o Cupã a Campionilor Golfului.
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.