spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

ATENȚIE! Escrocii catre te jefuiesc prin telefon nu au nici mamă, nici tată. Cum poți să te ferești de ei

- Advertisement -

Şarlatanii au mai făcut o victimă: o femeie din Aninoasa a plătit 5.000 de lei unui fals avocat care i-a spus că fi ica ei a dat peste un copil. După ce EVZ a scris despre femeia care s-a sinucis, mai mulţi bucureşteni au făcut plângeri la Poliţie.

Escrocii prin telefon nu au nici mamă, nici tată. O dovedeşte tupeul cu care sună zilnic să înşele oameni cărora le spun că o rudă a suferit un accident şi le cere bani. După ce EVZ a relatat cazul unei femei din Bucureşti care s-a sinucis după ce a primit o astfel de veste de la un fals avocat, alte două persoane s-au dus la Secţia 8 Poliţie să reclame că au primit câte un telefon asemănător.

Marilena Bădescu, de 66 de ani, s-a aruncat, luni, de la etajul al treilea al unui bloc situat pe strada Vatra Luminoasă, din sectorul 2. Înainte de nenorocire, un „avocat” a sunato pe mama sa şi, apoi, a venit personal la uşă să „rezolve” un presupus accident în care ar fi fost implicat fiul ei. Mătuşa victimei, Livica Cârstoiu, a povestit pentru EVZ tragedia şi a spus că mama Marilenei a depus plângere.

Miercuri, ziua în care a apărut articolul care dezvăluia tragedia, o bucureşteancă a sunat la Biroul de Presă al Poliţiei Capitalei. „I-a povestit colegului meu că un bărbat care s-a recomandat drept avocat i-a spus că soţul ei a suferit un accident. Îi cerea 4.000 de euro să îl ajute. Doamna l-a sunat, însă, pe soţ şi a evitat înşelăciunea. A fost îndemnată să depună plângere la Poliţie”, a declarat, pentru EVZ, Emilia Mihai, ofiţer de presă la Poliţia Capitalei.

EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.