spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Un avocat ieșean a spart cu târnacopul geamurile unei firme de pompe funebre

- Advertisement -

În cursul acestei dimineți, reprezentantii unei firme de pompe funebre a chemat Politia precizand ca, in jurul orei 6, avocatul iesean Călin Leonard ar fi spart geamurile firmei aflată pe strada Eternitate. Administratorul firmei susține că avocatul nu se află la prima ”abatere”, împotriva lui fiind depuse în jur de 17 plângeri penale, ba pentru furt de fier, ba pentru scandal.

”Față de bărbat se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Poliției.

Acesta mai spune ca avocatul este ginerele proprietarului care deține terenul pe care se află cele două imobile închiriate de firma păgubită de mai bine de 10 ani si este hotărât să determine firma să se mute din imobile. „Ne-am saturat sa isi faca de cap cu noi. a trimis pe cineva sa ne fure fierul vechi din curte, ne sicaneaza tot timpul. M-am saturat sa dau declaratii la politie. El este ginerele proprietarului de la care am inchiriat eu, care sta undeva prin Copou. Avocatul a spus ca nu mai are rabdare sa intre in posesia lor”, a spus administratorul firmei de pompe funebre Trei Salcami.

În momentul de față, polițiștii fac cercetări la fața locului, avocatul fiind dus la secția 4 din Tătărași pentru declaratii.

ziaruldeiasi.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.