spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Prigoana e singur IAR! S-a despartit de „doamna doctor”!

- Advertisement -

Silviu Prigoana are o viata amoroasa cu nabadai. Dupa impacari si despartiri de Adriana Bahmuteanu, cei doi au divortat si fiecare si-a refacut viata. Bahmu se iubeste cu Mihai, iar Prigoana era foarte fericit cu „doamna doctor” Ramona.

Omul de afaceri si iubita lui s-au cunoscut in luna martie si de atunci au fost impreuna. Cu o mica pauza, scrie ring. Prigoana si Ramona s-au despartit in urma cu putin timp insa s-au impacat la scurt timp. Acum insa, dupa ce au fost impreuna intr-o vacanta la Viena, cei doi amorezi si-au spus iar adio.

Vestea a fost data de Cristi Brancu, iar Bahmu a marturisit ca ii pare rau, ca ar vrea ca fostul ei sot sa isi gaseasca o partenera si sa o lase pe ea in pace.

„Nu e uşor să creşti copii. Mi-e milă de el, îmi pare rău pentru ce i se întâmplă, are mari probleme cu inima, dar ce să-i fac? Nu vreau decât să fiu fericit, liniştit, să aibă o femeie în viaţa lui care să-l înţeleagă. Sunt lucruri trecute între noi şi nu mai pot, nu mai vreau, nu mă mai interesează, poate să spună ce vrea el”, a spus Adriana.

wowbiz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.