spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Simona Pătruleasa spune cum ar reacţiona dacă ar fi înşelată de soţ

- Advertisement -

Este una dintre cel mai bine cotate prezentatoare de ştiri, are o carieră de succes, o familie aşa cum şi-a dorit-o şi o frumuseţe de fetiţă. Într-un interviu, vedeta s-a lăsat descoperită şi a răspuns unor întrebări esenţiale în viaţa unei femei.

Dacă ar fi ca soţul să o înşele şi viaţa să-I aducă o încercare grea pentru echilibrul familiei sale, vedeta a dat de înţeles că nu ştie cum să reacţioneze.

„Nu ştiu cum aş reacţiona într-o asemenea situaţie, însă atunci când există şi un copil lucrurile se complică şi mai mult… Doar dacă treci printr-o asemenea situaţie poţi spune cum reacţionezi. Aşa, din exterior, e foarte greu. Din păcate, în ultimul timp, au fost multe divorţuri şi mi-a părut rău pentru fiecare dintre ele. Îmi dau seama că, mai nou, căsnicia nu mai este ce a fost, înainte îi responsabiliza pe oameni, îi făcea mai dedicaţi. Acum oamenii se despart mai rapid decât ar trebui, renunţă mult mai uşor. Nu ştiu cum aş reacţiona într-o asemenea situaţie, însă când există şi un copil lucrurile se complică şi mai mult.”

Întrebată cum ar defini căsnicia pe care o are, Simona Pătruleasa a dezvăluit că viaţa ei sentimentală decurge aşa cum şi-a dorit: „Am spus că nu există o relaţie perfectă prin prisma faptului că noi, oamenii, nu suntem aşa. Putem spune despre o operă de artă că este perfectă, dar noi cu siguranţă nu suntem, şi atunci nicio relaţie nu poate fi perfectă. Căsnicia mea este exact aşa cum mi-am dorit-o, bazată pe respect şi pe iubire”.

libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.