spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

O bãtrânã a fugit în pielea goalã pentru a scãpa de viol

- Advertisement -

NEBUN La un pas sã fie batjocoritã de un vecin, o femeie în vârstã de 70 de ani din localitatea Grumezoaia a reusit sã scape cu fuga din mâinile agresorului. Bãtutã si dezbrãcatã complet, bãtrâna a sãrit gardul în curtea vecinilor, iar acestia au dat imediat alarma. Atacatorul este cu 50 de ani mai tânãr decât victima sa si este cercetat în mai multe dosare pentru furt, astfel cã nu l-a lãsat inima sã plece cu mâna goalã din casa vecinei sale. I-a luat de pe masã femeii zece ouã, un pate si o pâine.

Întâmplarea s-a petrecut în urmã cu douã nopti, la marginea satului Grumezoaia, în comuna Dimitrie Cantemir. Tânãrul în vârstã de 21 de ani a sãrit gardul si a bãtut cu putere în usa casei, cerându-i proprietarei sã deschidã. Femeia a înlemnit de fricã. A aprins lumina si a început sã strige dupã ajutor. Nervos peste mãsurã, atacatorul a spart usa locuintei si a nãvãlit cu pumnii peste biata femeie. „A spart usa si a tãbãrât pe mine. Mi-a pus perna pe fatã si mi-a dat cu pumnii dupã cap. A strigat sã stau sã îsi batã joc de mine. Eu m-am zbãtut, am tipat, degeaba. Nu m-a auzit nimeni. Zicea cã dacã nu stau, mã omoarã. L-am implorat sã nu facã asta. M-a dat cu capul de plitã, dar am reusit sã mã strecor pe sub mâna lui si am tâsnit în curte. A fugit dupã mine si a zis cã mã aruncã în râpã. M-a târât toatã curtea, mi-a rupt carnea de pe mine. La un moment dat m-a prins de cãmasa de noapte si am rãmas în pielea goalã. Dezbrãcatã, am fugit la gard. M-am urcat pe plasã, m-am tinut de crengile unui copac si am sãrit în curtea vecinilor. Dacã nu reuseam sã fug, mã omora. Numai Dumnezeu m-a salvat pe mine si mi-a dat atâta fortã. Nu a fugit dupã mine, dar a luat de pe masã tot ce a gãsit. Aveam zece ouã, o pâine si un pate. Nici în casã nu pot sã stau de fricã, vã spun drept”, a declarat Natalia Moraru, victima.

„Ne-am trezit cu vecina la usã în puterea noptii. Era în pielea goalã, cum a venit pe lume”

Vecina ei povesteste îngrozitã cum s-a trezit cu bãtrâna despuiatã în casã. „Ne-am trezit cu vecina la usã în puterea noptii. Era în pielea goalã, cum a venit pe lume. Ne-am speriat foarte tare. Ea a spus cã a venit unul peste ea în casã, a bãtut-o, a încercat sã o violeze si cã apoi a vrut sã o arunce în râpã. Am îmbrãcat-o, am chemat politia. A venit o rudã si a luat-o la ea. Era într-o stare jalnicã. O durea capul, tremura de fricã. Nu e posibil asa ceva, sã stai cu teamã în casa ta, cã intrã lumea peste tine!”, a spus Mihaela Buzincu. Oamenii din sat sunt de pãrere cã locul lui Doru Marta este la puscãrie. „Numai probleme a fãcut aici. A trãit numai din furat. Sãrea gardurile si te lãsa fãrã fasole, fãrã aracii din vie. Un nenorocit. Nu s-au luat mãsuri împotriva lui. L-au tinut o noapte si a doua zi a venit acasã. Iatã pentru ce i-au dat drumul: sã omoare o biatã femeie în casa ei! Bãtrâna stã singurã, iar el a mai ajutat la treburi, a tãiat lemne astã iarnã. Acum s-a dus peste ea cu alte gânduri. A vrut sã o violeze, dar nu a reusit. Fatã de ea e un plod. Nu gãsea el fete de seama lui sã se ducã la ele?! Bine cã l-au prins, cã au fost mascatii aici, sperãm sã nu-i mai dea drumul, cã tot satul stie de frica lui”, au spus localnicii. Ieri, Marta a fost prezentat în fata instantei de judecatã cu propunere de arestare preventivã, care a emis pe numele sãu mandat pentru 29 de zile. Este acuzat de violare de domiciliu si tentativã de viol.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.