spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

Cum a reuşit o tânără să se accepte după operaţia de înlăturare a sânilor

- Advertisement -

Masectomia presupune indepartarea totala sau partiala a sanilor, in urma depistarii cancerului mamar.

Kelly Davidson, o tanara din Ontario, Canada, a supravietuit cancerului de trei ori! La varsta de 11 ani a fost diagnosticata prima oara cu aceasta boala crunta. Medici i-au spus ca are cancer limfatic. Era un copil cand a inceput batalia crancena cu aceasta boala necrutatoare. A urmat apoi cancer la tiroida, iar mai apoi, la maturitate, cancer la san.

In varsta de 34 de ani, tanara poarta cu mandrie cicatricile ultimei batalii. A fost nevoita sa isi faca masectomie totala la ambii sani pentru ca medicii sa-i poata inlatura tesuturile canceroase. Dupa ce si-a extirpat ambii sani, Kelly Davidson a hotarat ca operatia de reconstructie mamara nu este pentru ea.

Sunt tot eu. Sunt inca frumoasa. Nu am nevoie de o pereche de sani ca sa ma simt frumoasa”, a declarat tanara. In loc de implanturi de silicon, a decis sa isi tatueze intr-un mod artistic zona afectata. Despre tatuajele ei, in locul sanilor, Kelly spune ca reprezinta un fel de insigna a curajului si a demnitatii.

Tatuajul imi aduce aminte in fiecare zi de lupta pe care am castigat-o. Pana acum am invins si sper ca asa va ramane”, a declarat tanara. Kelly Davidson si-a postat pozele pe contul ei de Facebook. A strans pana acum cel putin 700 000 de like-uri si a devenit un simbol, o sursa de inspiratie pentru toti bolnavii de cancer.

kanald.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.