spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

ATENTATUL de la Boston. Surse oficiale: Anchetatorii au în vizor doi SUSPECTI

- Advertisement -

O adresã internã, trimisã cãtre agentiile federale si nationale din SUA, cuprinde o serie de fotografii, surprinse în apropierea liniei de sosire a maratonului de Boston, în care apar douã persoane suspectate cã ar putea fi autorii atentatului cu bombã de luni, în care si-au pierdut viata trei oameni, iar alti 180 au fost rãniti, potrivit CNN.

Potrivit unei surse juridice citate de CNN, unul dintre cei doi suspecti care apare în fotografiile respective are un rucsac negru. Fotografiile nu au fost date publicitãtii pentru a nu împiedica ancheta oficialã.

La rândul lor, jurnalistii de la BBC relateazã declaratia presedintelui consiliului local din Boston, Stephen Murphy, care sustine cã un bãrbat suspect a fost vãzut, pe imaginile de la o camerã de supraveghere a unui magazin, în timp ce lãsa o geantã în zona unde au avut loc exploziile.

“Nu stiu dacã anchetatorii au descoperit identitatea bãrbatului, dar este posibil sã fie pe punctul de a aresta pe cineva”, a mai precizat Murphy.

Informatii privind arestarea unui suspect au apãrut încã de ieri, dar oficialii FBI au negat acest lucru, mai titreazã BBC.

foto jjb.yku.com

EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.