spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Ea e femeia din cauza careia Bahmu a divortat acum 7 ani de Prigoana.

- Advertisement -

«Bahmu minte! N-am dat-o niciodată în judecată!»

Telenovela ce îi are protagonişti pe Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) şi pe fostul ei soţ Silviu Prigoană (49 de ani) pare fără sfârşit! Un nou episod o aduce în actualitate pe prima presupusă amantă a afaceristului, o roşcată apetisantă pe nume Argentina Grosu, care îi răspunde lui Bahmu de peste Ocean cu o replică tăioasă, după ce vedeta TV a declarat luni, în Libertatea, cum că atât ea, cât şi Dorotea Cadar (34 de ani), actuala iubită a lui Prigoană, au fost puse de el s-o dea în judecată.

Prima “amantă” a lui Silviu Prigoană iese la rampă! Argentina Grosu a luat foc atunci când a citit presa din România şi a ţinut morţiş să îşi lămurească apropiaţii că rivala ei Adriana Bahmuţeanu minte cu neruşinarecând afirmă că ea a fost sfătuită de afacerist s-o dea în judecată!

Bahmu a declarat în ziarul Libertatea de luni că fostul ei soţ îşi şcoleşte bine iubitele vizavi de cum să acţioneze împotriva ei şi s-o scoată din sărite.

Când a aflat că Dorotea Ramona Cadar, actuala iubită a lui Prigoană, îi cere daune morale de 35.000 de euro pentru injurii, Bahmu a declarat că nu e deloc impresionată de gestul doctoriţei, acuzată de Bahmu că i-ar fi stricat căsnicia cu Silviu Prigoană: “Ce să spun, şi dacă m-a dat în judecată, ce? Mai trebuie să şi câştige. Oricine mă poate da în judecată, important e ca in stanţa să-i mai dea şi dreptate. Şi Argentina m-a dat în judecată când l-am prins pe fostul meu soţ cu ea. Şi? Cred că Prigoană a pu- s-o să mă dea în judecată”.

Această declaraţie a enervat-o la culme pe Argentina Grosu, care acum este căsătorită şi locuieşte în Bayside, la New York.

I-ar fi cumpărat iubirea cu 30.000 €

Un apropiat din SUA de-al Argentinei a povestit pentru Libertatea, că aceasta a fost uimită să citească bazaconiile la adresa ei.

“Adriana Bahmuţeanu minte! N-am dat-o niciodată în judecată”, le-ar fi spus ea tuturor apropiaţilor, conform sursei noastre.

Argentina Grosu a apărut în viaţa lui Prigoană în anul 2006, moment despre care Bahmu a declarat că şi-l aminteşte perfect.

Episodul din 2006 a avut ca urmare un divorţ între cei doi protagonişti, nu înainte însă de o vizită a prezentatoarei TV la amantă. Adriana Bahmuţeanu a povestit la acea vreme cum a decurs întâlnirea cu rivala ei.

După ce a cunoscut-o, ar fi pus-o să semneze o declaraţie în care Argentina se angaja să renunţe la Silviu Prigoană.

Cum a convins-o? Cu promisiunea unei sume de bani, 30.000 de euro! Urmarea e la fel de interesantă. Înarmată cu declaraţia amantei, Adriana Bahmuţeanu s-ar fi prezentat în faţa soţului spunându-i: “Uite cât valorezi în ochii Argentinei”.

Ea se iubeşte cu Mihai, un IT-ist în vârstă de 33 de ani

După despărţirea de Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu s-a implicat într-o relaţie cu tânărul Mihai, de 33 de ani, care lucrează ca IT-ist. Cei doi se înţeleg foarte bine şi, deşi nu au discutat serios despre o posibilă căsătorie, el a mărturisit că şi-ar dori să îmbătrânească alături de vedeta TV.

Adriana şi Mihai s-au cunoscut la petrecerea din noaptea dintre ani. La scurt timp, au devenit un cuplu, iar tânărul s-a mutat cu celebra lui iubită în casa în care aceasta locuieşte cu chirie din toamnă. Ei se poartă ca un cuplu cu vechime, ba mai mult, Mihai s-a apropiat foarte de mult de copiii vedetei.

El vrea să se însoare cu doctoriţa Dorotea

Silviu Prigoană este fericit din nou, după divorţul cu scandal de anul trecut. Iubita lui, Dorotea Ramona Cadar, o roşcată de profesie medic, pare să fie femeia ideală pentru el, iar cei doi ţin să arate cât de îndrăgostiţi sunt la fiecare apariţie publică. Mai mult, afaceristul a dezvăluit că intenţionează s-o ia de nevastă anul viitor, pe 8 martie!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.