spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Razie în tigãnie pentru un furt ca în filmele cu gangsteri

- Advertisement -

Politistii si mascatii au descins ieri în satul Poiana Negustorului, unde patru indivizi cu cagule au intrat peste o femeie tocmai întoarsã din Italia si i-au luat 4.500 de euro si 500 de lei. Agresorii au incendiat grajdul unei rude de-a victimei, pentru ca sotul ei sã iasã din casã ca sã stingã focul. Doi dintre tâlhari au fost retinuti, dar banii nu au fost recuperati.

Doar câteva ore s-a bucurat de bani o femeie din satul Poiana Negustorului, comuna Blãgesti, dupã ce patru vecini i-au pus gând rãu si i-au furat toatã agoniseala din strãinãtate. Femeia a ajuns acasã marti seara, si vestea cã are bani s-a rãspândit cu repeziciune în comunitatea de tigani. Patru dintre ei nu au stat prea mult pe gânduri si au pus la cale un plan prin care sã-i poata fura banii fãrã prea mare bãtaie de cap. Putin dupã miezul noptii, cei patru au incendiat grajdul unei rude a femeii, pentru ca sotul ei sã iasã din casã si sã ajute sã stingã vâlvãtaia, moment în care, cu fetele acoperite, au intrat în locuintã.

Au tãbãrât peste femeie, lângã care dormea un copil de trei ani si, sub amenintare, au obligat-o sã-i dea cei 4.500 de euro si 500 de lei, cu care aceasta se întorsese din Italia, apoi s-au fãcut nevãzuti. O vorbã scãpatã de unul dintre agresori pe tigãneste a fost de ajuns ca femeia sã-l recunoascã, si a sunat imediat la politie. Ieri dimineatã, o armatã de politisti si mascati, împreunã cu un procuror de la Judecãtoria Buhusi, a descins în locuintele suspectilor, însã doar doi dintre ei au fost gãsiti acasã si retinuti pentru audieri. Totodatã, au fost efectuate si perchezitii la locuintele lor, însã banii furati nu au fost gãsiti. Politistii monitorizeazã în continuare zona pentru prinderea si a celorlalti doi agresori, acestia fiind acuzati de tâlhãrie si violare de domiciliu.

Ziaruldebacau.ro


- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.