spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
29-mai-2024

Andreea Marin, DECLARAŢIE ULUITOARE: „SUNT PE PIAŢA INTERNAŢIONALĂ!”.

- Advertisement -

Vânată de presa mondenă, Andreea Marin se vede nevoită ca din când în când să mai facă mici declaraţii, mici indiscreţii, reacţionând la diverse informaţii apărute. „Zâna” a uimit însă de această dată cu afirmaţia ei.

„Într-un interviu recent, am fost întrebată: sunteti din nou pe piaţă, nu-i aşa? Nu m-am prins eu imediat cum vine treaba, dar am cugetat până azi şi acum răspund cu nasul pe sus: ba mai mult, sunt pe piaţa… internaţională! Acum sunt o adevărată vedetă! Scrie la gazetă!:)”, a scris Andreea Marin pe pagina personală de Facebook.

Reacţia Andreei vine după ce presa din Turcia a emis o ipoteză conform căreia vedeta ar avea un iubit la Istanbul, informaţie preluată şi în ţara noastră. Publicaţia Anayurt se întreabă, într-un material intitulat „De dragul iubitului turc” şi publicat pe 22 februarie, dacă nu cumva apropierea Andreei Marin de ţara lor are legătură şi cu un misterios bărbat din ţara lor. Jurnaliştii vorbesc despre o vizită făcută de Andreea Marin la Istanbul, alături de zeci de colegi de breaslă, în care ea a dispărut la un moment dat şi nu a dormit la acelaşi hotel cu aceştia.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.