spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

14 ani de închisoare pentru tânãrul drogat care si-a omorât mama

- Advertisement -

Curtea de Apel Bacãu a judecat, sãptãmâna trecutã, dosarul tânãrului care si-a omorât mama cu mai multe lovituri de cutit, pentru cã nu-i dãdea bani sã-si cumpere droguri. Adrian L. si-a recunoscut fapta, iar Tribunalul Bacãu i-a dat o pedeapsã de 14 ani de închisoare. Curtea de Apel a mentinut sentinta, neluând în calcul motivul invocat legat de faptul cã mama l-ar fi provocat.

În sala de judecatã a venit si Cãtãlin L., fratele inculpatului, care s-a constituit parte vãtãmatã în proces si care i-a cerut initial fratelui sãu daune morale de 200.000 de lei, sumã redusã de Tribunal la 50.000 lei. “Sã primeascã pedeapsa maximã! Ce dacã a recunoscut? Toatã viata a fost violent si mereu ne-a fost fricã de el. Ce fac eu dacã scapã din închisoare? Cã mi-e teamã de el!”, a strigat din salã Cãtãlin.

Condamnat pentru omor calificat deosebit de grav, Adrian si-a cerut încã o datã iertare de la fratele sãu. “Prostie mai mare ca asta nu puteam sã fac. Nici eu nu pot sã mi-o iert. Numai eu stiu cât de rãu îmi pare si cât o sã regret. Am rãmas singur pe lume. Mamã nu mai am, Cãtãlin nu vorbeste cu mine, tatãl meu la fel. Nici nu are cine sã mã viziteze la închisoare”, a fost declaratia datã în instantã de Adrian.

Recursul înaintat de apãrãtorul lui, avocata Daniela Gogan, de la Baroul Bacãu, se va judeca la Înalta Curte de Casatie si Justitie. “Sentinta nu este rea, tinând cont cã fapta este omorul calificat, care se pedepseste cu închisoare între 15 si 25 de ani. Pentru cã a recunoscut, s-a redus pedeapsa. Am declarat recurs si rãmâne de vãzut dacã se mentine sentinta”, ne-a declarat avocata Daniela Gogan.

ziaruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.