spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

A omorât un sofer de TIR dupã ce a sicanat toti participanti la trafic!

- Advertisement -

Un sofer de 28 de ani, care conducea o dubã încãrcatã cu materiale plastice, a intrat pe contrasens si a izbit în plin un tir. Soferul tirului, în vârstã de 60 de ani, a murit pe loc. Mai multi conducãtori auto spun cã tânãrul i-ar fi sicanat si pe ei în trafic.

Accidentul a avut loc în zona localitãtii Sãliste, din judetul Sibiu. „Autoutilitara de 7,5 tone a pãtruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontalã cu ansamblul TIR”, a declarat Sandu Murariu, comisar Politia Rutierã Sibiu.

Soferul care si-a pierdut viata în accident avea 60 de ani si venea din Italia, cu un transport de piese auto. Tânãrul care a provocat accidentul a avut nevoie de interventia echipelor de descarcerare pentru a fi scos dintre fiarele masinii si a ajuns la spital în stare gravã.

Dacã va scãpa cu viatã, soferul va fi cercetat pentru ucidere din culpã. În urma accidentului, traficul în zonã a fost blocat mai bine de trei ore, iar pe Drumul National 1 s-au format coloane de masini de cîtiva kilometri.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.