spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

Surpriză în lumea VEDETELOR: Unul dintre cele mai solide CUPLURI este pe cale să DIVORŢEZE

- Advertisement -

Sunt pe punctul de a-şi încheia căsnicia oficial, după un mariaj de peste 30 de ani. Intenţiile celor doi nu au fost făcute publice, dar conform presei, cuplul nu mai împarte acelaşi acoperiş de câteva luni, datorită certurilor tot mai dese care le-au destrămat căsnicia.

Ozzy (64 de ani) şi Sharon Osbourne (60 de ani)  sunt pe punctul de a divorţa, după cum comentează presa din Marea Britanie. O sursă apropiată celor doi a declarat presei că “soţii Osbourne aveau constant divergenţe de opinie”.

Cu chirie

Conform aceleiaşi surse, “relaţia soţ-soţie s-a degradat atât de mult încât cei doi nu mai comunicau deloc. De fapt, rockerul Ozzy Osbourne şi soţia lui mâncau separat, pentru ca în cele din urmă să se mute în locuinţe aflate la o distanţă de trei kilometri una de cealaltă”. În prezent Sharon locuieşte la un hotel din Beverly Hills, iar excentricul ei soţ, rockerul Ozzy Osbourne, stă cu chirie în acelaşi oraş din California. “Surpriza despărţirii cuplului Osbourne este cu atât mai mare cu cât Ozzy declara la un moment dat că el nu poate trăi fără soţia lui!”, scrie presa britanică.

Complet nepăsător

Speculaţiile despre divorţ au apărut ca urmare a faptului că atât Ozzy, cât şi Sharon au renunţat în ultima vreme la verighete, ceea ce a întărit opinia publică despre iminentul divorţ. Zvonurile au luat amploare după ce fiica lor, Kelly Osbourne, a postat un mesaj ciudat pe Twitter în care se întreba „de ce în fiecare familie din lume există câte un membru care nu se poate adapta niciodată şi este complet nepăsător în general”.
Sharon Arden şi Ozzy Osbourne s-au cunoscut în urmă cu 42 de ani şi s-au cununat în iulie 1982, în Hawaii, ea devenind managerul personal al cântăreţului. Din mariajul lor au rezultat trei copii.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.