spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Podurile din Cluj se rup sub picioarele pietonilor. O bătrânică de 83 de ani a fost la un pas să ajungă în Someş

- Advertisement -

O teribilă întâmplare s-a petrecut pe un pod din centrul Clujului. Tragedia a fost evitată doar pentru că în zona respectivă se aflau câţiva trecători inimoşi care au intervenit foarte repede. Străzile şi podurile care traversează râul Someş, de pe raza municipiului Cluj Napoca arată ca după bombardament.

Duminică, în jurul orei 13, o femeie în vârstă de 83 de ani a fost la un pas să cadă, la propriu, de pe un pod din zona Pieţei Mihai Viteazul, în râul Someş.

Martorii susţin că o bucată din trotuarul podului s-a rupt şi a căzut în rău, chiar în momentul în care trecea femeia de 83 de ani. „Venind dinspre strada Traian si trecând pe podul de la Flip, înspre Piaţa Mihai Viteazu, în fata ochilor mei, unei batrâne de 83 de ani i s-a rupt trotuarul podului sub picioare. La propriu. În secunda următoare doamna era de la gât în jos sub trotuar, zbătându-se disperată să nu cadă în apele Someşului”, a declarat MIhai Tudor, unul dintre clujenii care se aflau în zonă şi au intervenit pentru a o salva pe femeie.

Cu bătrâna care se zbătea pentru viaţa ei, prinsă între fierul beton de la armătura podului şi o conductă de gaze naturale, trei clujeni s-au chinuit să o salveze. „Am reuşit să o prindem înainte de a cădea în apele Someşului. După ce am îndepărtat fierul ruginit din asfalt care îi rănea corpul, am reuşit cu cei doi tineri să o tragem din groapă. A fost rănită la membrele inferioare şi la bazin”.

Cei care au asistat la incident susţin că la faţa locului a ajuns abia după aproximativ opt minute un echipaj de la ambulanţă şi deşi Poliţia se află la 300 de metri de locul cu pricina, nu a intervenit pentru a lua măsuri de deviere a traficului din zonă. „Am sunat şi la Primărie şi în cinci minute a venit un alt echipaj de la Poliţia Primăriei care a pus o panglică în jurul gropii”, a mai declarat Mihai Tudor. Oamenii se întreabă cât de solide mai sunt aceste poduri care se rup sub greutatea unui pieton?

Reprezentanţii Primăriei Cluj susţin că majoritatea podurilor din Cluj Napoca sunt foarte vechi şi necesită lucrări de reabilitare.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.