spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

Legat la gură cu bandă izolantă şi atârnat de tavan. Cum l-au terminat jocurile EROTICE pe un DJ

- Advertisement -

Şi-a găsit sfârşitul la doar 45 de ani, „din cauze naturale” – după cum aveau să anunţe cei de la BBC. Doar că aceste cauze nu au fost deloc naturale, şi au rămas în istoria nescrisă a…deceselor ciudate.

Kevin Greening (30 decembrie 1962- 29 decembrie 2007) a fost unul dintre cei mai cunoscuţi DJ din istoria BBC. Homosexual declarat, pasionat de „jocuri” pentru adulţi şi persoană cu viaţă mondenă activă.

A creat valuri

Moartea lui a creat valuri, pentru că a fost o moarte atipică. Tabloidele aveau să afle că în noaptea precedentă morţii, Greening consumase cantităţi neverosimile de droguri: cocaină, ecstasy şi GHB, un euforic puternic. Iar apartamentul în care a fost găsit aparţinea noului său iubit, un funcţionar public de circa 50 de ani.

Conform procesului verbal întocmit de poliţie, Kevin a murit îmbrăcat într-un costum de piele, legat la gură cu banda izolantă şi atârnat de tavan! Moartea s-a produs în urma unui accident cardiovascular.

De ani buni

Câteva luni mai târziu, un realizator al postului american de stiri CNN, era  reţinut în miezul noptii în Central Park (New York), cu o funie prinsă în jurul gâtului şi legată la celalalt capăt de organele genitale, un minivibrator în încălţări şi o punguţă cu metaamfetamină în buzunarul hainei. Ulterior, au apărut zvonuri că jurnalistul practica jocuri erotice de ani buni.
Potrivit unor statistici neoficiale, în America îşi găsesc sfârşitul prin această „metodă” între 600 şi 1.000 de persoane anual.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.