spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
29-mai-2024

TAXIUL MORTII! Logan cu trei persoane facut zob de un tir

- Advertisement -

Doua persoane au murit iar alta a fost grav ranita intr-un accident petrecut joi dimineata, pe DE 58, in apropiere de balastiera de pe raul Siret. Un Logan taxi in care se aflau trei barbati a intrat sub rotile unui tir care venea pe contrasens. In urma impactului doi barbati au murit pe loc iar al treilea a fost grav ranit. Cei trei barbati aflati in taxi mergeau la aeroport la Salcea.

Petru B., in varsta de 46 de ani, din Bucecea, l-a rugat pe un verisor din Leorda, Stefan S,. de 23 de ani sa il duca cu masina pana la aeroport. Acesta l-a rugat  la randul sau pe un prieten, Constantin A., de 27 de ani, tot din Leorda sa-i duca in judetul vecin. Se pare ca barbatul de 27 de ani era taximetrist in Piatra Neamt si venise in vizita acasa. Cei trei s-au pornit la drum joi dimineata, dar la volan s-a urcat Stefan S., taximetristul fiind pasager pe scaunul din dreapta, iar barbatul in varsta de 46 de ani aflandu-se pe bancheta din spate.
Intr-o curba inainte de podul peste raul Siret, langa balastiera, tanarul de 23 de ani a pierdut controlul masinii si a patruns pe contrasens, intrand in plin intr-un tir ce transporta ciment, care circula din sens opus. La volanul tirului se afla Petru Cezar B., de 45 de ani, din comuna Tasca, judetul Neamt.
Desi soferul camionului de mare tonaj a vrut sa evite impactul, nu a mai reusit, Loganul fiind practic distrus.
„Mi-a aparut deodata in fata. Era noapte si am vazut doar doua faruri cum vin spre mine. Am tras de volan, ca sa-l evit, de aceea am si ajuns in sant, dar tot a intrat in mine”, a spus soferul tirului. Pentru ca acesta a tras tare de volan, pana la urma tirul s-a rasturnat pe camp. Pe loc au murit traximetristul si barbatul aflat pe bancheta din spate. Soferul a avut noroc si a fost aruncat din masina, insa a fost salvat de angajatii balastierei. Acestia au spus ca au intervenit dupa ce au auzit bubuitura si l-au scos dintr-o balta, altfel risca sa se inece.
La fata locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri, o ambulanta dar si mai multe masini de la rutiera.
„Am intervenit cu trei autospeciale din dotare pentru descarcerarea a trei persoane din autoturism si pentru a asigura masuri PSI pentru autotren”, a declarat Andrei Ciobanu, sef detasament ISU Botosani.
Dupa ce a fost dus la Spitalul Judetean, tanarul de 23 de ani a fost transferat la o clinica din Iasi din cauza starii grave de sanatate a acestuia.
In urma cercetarii, politistilor la fata locului, s-a stabilit ca de vina pentru producerea accidentului a fost soferul Logan-ului. „Din primele cercetari se pare ca cel ce se afla la volanul autoturismului Logan taxi, pe fondul nereducerii vitezei intr-o curba usoara la dreapta, pe fondul unui carosabil umed, a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu o autocisterna. In urma impactului autocisterna s-a rasturnat in partea dreapta iar autoturismul Logan s-a rasturnat pe partea cealalta”, a mentionat comisar sef Mihai Ghiorghi, seful Serviciului Politiei Rutiere Botosani.
Zona unde s-a petrecut accidentul este foarte periculoasa pentru soferi, de-a lungul vremii nenumarate accidente avand loc in acea zona. Pe fondul unui carosabil prost, a umezelii dar si a pietrisului adus de masinile de mare tonaj din balastiera pe sosea, acea portiune se transforma cand ploua intr-o capcana, soldata uneori, cum este si cazul de fata, cu morti. (Danut Rotariu)

evbt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.