spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Jojo încă n-a găsit bărbatul potrivit

- Advertisement -

Au trecut mai bine de 10 ani de când Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama, cânta “Viaţa e roz” şi prezenta rubrica “Vremea” în Libertatea. Acum e actriţă în toată regula, are un copil şi, divorţată de jumătate de an, încă aşteaptă bărbatul care s-o cucerească…

Peste 10 zile, Jojo împlineşte 32 de ani. Făcând “inventarul” dorinţelor din adolescenţă, spune că i s-au îndeplinit toate. Asta nu înseamnă că s-a lăsat pe tânjală. Din contră, face atât de multe lucruri, încât, dacă o auzi, te întrebi când mai are timp pentru ea… Ei bine, nu are! Nici măcar pentru ziua ei de naştere n-a pregătit ceva special. “Sunt implicată în atât de multe proiecte, încât nu am avut vreme să plănuiesc ceva. Nu ştiu ce voi face. Probabil voi petrece cu pri­ete­ne­le”, ne-a măr­­turisit ea.

Această petrecere cu fetele ne-a făcut să tragem concluzia că Jo­jo în­că nu şi-a făcut un iubit, după despărţirea, în urmă cu mai bine de şase luni, de soţ. Iar ea ne-a confirmat acest lucru: “Nu am pe cineva special în viaţa mea. Nici nu m-am gândit la asta. Am avut alte lucruri mai importante de făcut”.

Pe lângă rolurile din “Serviciul Român de Comedie” şi “Spitalul de demenţă” (PRO TV), Jojo se pregăteşte să urce pe scena teatrului. Iar puţinul timp liber rămas între toate aceste proiecte îl petrece cu A­­chim, băieţelul ei de nici doi anişori: “Îmi fac mereu timp pentru el. Am devenit expertă în concursuri de maşinuţe, şi acasă, cu el, sunt un mare pilot! Achim încă nu a descoperit că eu sunt, de fapt, actriţă”.

libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.