spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Gabriela Cristea, ÎN LACRIMI! Vezi MOTIVUL care o face VULNERABILĂ!

- Advertisement -

Fosta prezentatoarea tv Gabriela Cristea trece în aceste zile prin momente extrem de dificile, provocate de decizia soţului ei Marcel Toader de  a se despărţi.


După ce Marcel Toader a ales să vorbească despre problemele cuplului, a venit rândul Gabrielei Cristea să prezinte lucrurile şi din punctul ei de vedere. „Nu-l recunosc pe Marcel pe care l-am iubit. Nici măcar o secundă. Am impresia că trăiesc o telenovelă, un film prost şi aştept să mă trezesc. Nu îmi vine să cred ce se întâmplă. Dacă mă gândesc, e posibil să aibă dreptate, să fi stat ca doi necunoscuţi în aceeaşi casă”, a declarat ea.

Vorbind despre dorinţa ei cea mai mare, aceea de a avea un copil, Gabriela Cristea i-a răspuns soţului ei „Nu contează câţi bani cheltui pentru un scop atâta timp cât o faci pentru un scop nobil.

Dacă cineva mi-ar spune: vinde tot, apartament, maşină afacere şi îţi dăm un copil, aş face-o fără să stau pe gânduri”, a mărturisit vedeta, moment în care lacrimile au năpădit-o, pentru că subiectul îi deschide o rană adâncă.

Marcel Toader a susţinut că pe analizele şi încercările de a rămâne însărcinată s-au dus câteva zeci de mii de euro, lucru contrazis de Gbriela. „Cel mult 8.000 de euro am cheltuit în ultimii ani. Dar Marcel nu are de unde să ştie, pentru că nu mergea cu mine”.

libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.