spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Oana Manea – Suntem în stare de şoc, nu ne vine să credem că am pierdut această calificare

- Advertisement -

Pivotul Oltchimului, Oana Manea, se declară în stare de şoc după ce echipa sa a pierdut calificarea în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, deşi a condus cu şase goluri echipa maghiară Gyori Audi ETO KC, pe care a şi învins-o, joi, la Veszprem, cu scorul de 25-24 (14-10).

‘În primul rând vreau să felicit echipa Gyorului pentru că s-a calificat în finală. Pot să spun că noi le-am făcut acest cadou, pentru că ne-am văzut calificate în minutul 55. Nu ştiu ce să spun. Suntem în stare de şoc, nu ne vine să credem că am pierdut această calificare. (…) Greşelile noastre le-au dus pe ele în finală’, a declarat, la conferinţa de presă de după meci, Oana Manea.

Antrenorul echipei române, danezul Jakob Vestergaard, s-a declarat nemulţumit de ultimele minute, în care echipa sa a şi pierdut calificarea, deşi a condus, pe parcursul reprizei a doua, la şase goluri.

‘Suntem doar puţin fericiţi pentru că am câştigat, dar, aşa cum ştiţi, nu a fost suficient. Vreau să încep prin a felicita pe antrenorul Ambros şi echipa sa, pentru că au jucat foarte bine în Bucureşti şi aşa au ajuns în finală. Bineînţeles, suntem nefericiţi pentru ultimele cinci-şase minute, pentru că am avut o bună şansă să ajungem în finală’, a precizat antrenorul Oltchimului, care a fost foarte scurt în declaraţia sa.

Oltchim Rm. Vâlcea a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor la handbal feminin, chiar dacă a învins formaţia maghiară Gyori Audi ETO KC cu scorul de 25-24 (14-10), joi seara, la Veszprem, în manşa a doua a semifinalelor. În tur, Gyor s-a impus cu scorul de 24-22 la Bucureşti şi a obţinut calificarea în ultimul act al competiţiei, pentru a treia oară, graţie unui final de meci mai bun.

evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.