spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

SMILEY are o nouă iubită

- Advertisement -

Smiley, în vârstă de 29 de ani, e din ce în ce mai zâmbăreţ în ultima vreme şi are şi motive, deoarece se pare inima lui a început să bată cu putere pentru o fâşneaţă colegă de breaslă, Sore Mihalache (23 de ani), din trupa Lala Band. O cunoştinţă comună de-a celor doi a povestit pentru Libertatea că între ei există o puternică atracţie fizică şi că petrec aproape toată ziua împreună. Ca să nu bată la ochi că formează un cuplu, ei au demarat pe termen lung o colaborare muzicală.

Sore Mihalache, blonda rebelă din celebrul serial “Pariu cu viaţa” (PRO TV), pare că a devenit, în ultima vreme, umbra lui Smiley, cei doi fiind văzuţi nonstop împreună. Scuzabil comportamentul, ar spune mulţi, căci ei au anunţat o colaborare pe plan profesional. Numai că cineva ne-a şoptit că între Sore şi Smiley este ceva mai mult decât o prietenie: “Iau micul dejun împreună, merg la petreceri, se distrează tot împreună, se vizitează, se sprijină reciproc. Sunt foarte apropiaţi”. Şi dacă ar fi să ne raportăm doar la ultimele două zile, Smiley şi Sore au stat împreună cam 24 de ore din… 24. De pildă, marţi dimineaţă cei doi au sosit la atelierul Danei (ex-Budeanu), creatoarea de modă a vedetelor, care se va ocupa de vestimentaţia lor. Aici au petrecut mai bine de două ore, au servit prăjituri, dar şi o ciocolată făcută- n casă chiar de gazdă.

Blonda va filma scene de amor cu «fostul»

Apoi, Smiley a plecat, nu înainte de a o anunţa pe Sore că se vor vedea mai târziu. Cei doi artişti au multe în comun, iar relaţia lor chiar nu deranjează pe nimeni, căci Smiley s-a despărţit anul trecut de Laura Cosoi, iar Sore a anunţat, printre lacrimi, acum două luni, că povestea de dragoste cu actorul Rapha Tudor a ajuns la final. Interesant este că şi în noul sezon al celebrului serial de la PRO TV Sore va continua să aibă scene de amor cu Rapha, conform scenariului, aşa că lui Smiley nu-i rămâne decât să înghită în sec.

Au filmat un promo împreună

Smiley şi Sore s-au trezit ieri cu noaptea- n cap pentru a fi prezenţi la Pro FM, cu scopul de a-şi promova proiectul “Alai la tramvai”. După emisiune, ei au filmat un promo special dedicat evenimentului, după care au mers în cea mai apropiată staţie de tramvai. Chiar în timpul înregistrării, artiştii s-au conversat cu vatmanul, dar şi cu călătorii.

El s-a iubit cu Laura Cosoi

Smiley s-a iubit, în urmă cu câţiva ani, cu Sânziana Negru (foto mic), un fotomodel foarte bine cotat la acea vreme, însă în momentul în care artistul a cunoscut- o pe Laura Cosoi, el a părăsit- o brusc pe brunetă. Dar anul trecut el a renunţat şi la această poveste de dragoste ce părea veşnică. Dacă Laura şi-a găsit deja fericirea în braţele unui alt bărbat, Cosmin, Smiley a evitat să se afişeze în compania femeilor.

Ea a fost cuplată cu un coleg

Sore a avut o relaţie de câteva luni cu Rapha Tudor, colegul său din serialul “Pariu cu viaţa”. Cei doi şi-au anunţat despărţirea la începutul anului, la câteva săptămâni după ce blonda fusese la o petrecere în compania lui… Smiley, alături de care s-a aflat, de altfel, şi în ultima noapte a anului trecut.

libertatea.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.