spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Muncitor ucis de un mal de pământ

- Advertisement -

Un muncitor de la firma General Termic din Bacãu a decedat marti, în urma unui accident produs în timp ce executa o lucrare la sistemul de canalizare din Buhusi. Mai exact, decesul a fost cauzat în urma prãbusirii unui mal de pãmânt. Victima participa la sãparea unei gropi pentru refacerea sistemului de canalizare, împreunã cu alti doi colegi. Deocamdatã, nu sunt cunoscute cauzele exacte ale decesului, dar se presupune cã surparea malului de pãmânt l-a dezechilibrat pe muncitor care, în cãdere, s-a lovit cu capul de marginea de beton a canalizãrii.

Conducerea firmei General Termic a refuzat sã facã orice comentariu, sustinând cã este prematur pentru a face declaratii, accidentul aflându-se, deocamdatã, în cercetare la organele în drept.

Politistii buhuseni au fost sesizati telefonic despre accident. O persoanã a sunat sesizând cã pe strada Tudor Vladimirescu din orasul Buhusi a avut loc un accident de muncã în urma cãruia un bãrbat de 40 de ani a murit, dupã ce un mal de pãmânt s-a surpat peste el. O ambulantã a ajuns la locul accidentului, însã în ciuda eforturilor depuse de medici pentru resuscitarea acestuia, bãrbatul a murit. “Gelu B. era angajatul unei societãti comerciale, iar politistii care s-au ocupat de caz au întocmit un dosar penal, urmând a se stabili cu exactitate cauzele în care s-a produs evenimentul”, a declarat inspector principal Narcisa Butnaru, purtãtor de cuvânt la Inspectoratul de Politie Judetean Bacãu.

Ziarruldebacau.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.